Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

ZOM-BZE

System: Systemløst eller D8 Light
Genre: Action, Gyser

Av

✏️Anders Østergaard

Beskrivning

ZOM-BZE: (Zom-be) n. also ZOM-BIES pl. 1. An animated corpse that feeds on living human flesh. 2. A voodoo spell that raises the dead. 3. A Voodoo snake god. 4. One who moves or acts in a daze "like a zombie." [a word of West African origin]

----------

Det er nu 4 måneder siden at de første tilfælde viste sig. Man hørte blot om enkelte bestialske mord rundt omkring i byerne og på landet, men efterhånden blev der flere og flere tilfælde. Der rapporteredes i enkelte tilfælde om hele landsbyer der blev udryddet - nogle af de levende døde - men i lige så stor grad af militæret. Der var i de større byer opstået direkte borgerkrigs lignende tilstande, og der blev erklæret undtagelsestilstand. Efter halvanden måned stoppede nyhedsudsendelserne, og kort tid efter forsvandt strømmen. Noget af det sidste man hørte i radioen, var at der nu også var opstået lignende tilfælde i Europa og Asien. Militærets aktioner blev mere og mere sporadiske, men selv De Forenede Staters samlede kampstyrker kunne ikke holde stand.

----------

Her 4 måneder efter at epidemien brød ud har en flok overlevende igen modtaget et radiosignal på deres lommeradio. En stemme meddelte at der i Indianola, Pennsylvania - en lille by under 90km fra Pittsburgh - var sikkert, og at militæret havde forskanset sig der. Der blev også sagt at der var forsyninger og rent vand. Det lød alt i alt til at være deres redning, da de selv var ved at løbe tør, og de ikke ville kunne overleve vinteren ellers. Det eneste problem var bare at de skulle tilbagelægge en distance på godt og vel 150km, men efter en ganske kort afstemning - de stemte alle for at gøre forsøget - valgte de at drage afsted.

----------

Scenariet kommer til at omhandle en flok menneskers kamp for overlevelse. Der vil blive både spænding og action, men også steder med behov for kreativitet og snilde.

Spelat på

ESFROAG (2012)


Skicka in rättelser om den här sidan