Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Zephyr

System: Systemløst
Genre: Sci-Fi

Av

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen

Beskrivning

Året er 2520 og Uafhængighedskrigen er for længst over. De uafhængige er blevet nedkæmpet af alliancen, og gennem rummets intethed sejler rumskibet 'Zephyr'. Besætningen holder øje med den store Alliance Cruiser, som de er ved at lægge til ved, og de store grønne vinduer føles kolde og triste. En mekanisk stemme byder dem velkommen over kaldeanlægget, og kaptajnen Narosh Olmari, kæmper mod trangen til at skælde dem ud for deres arrogance. Narosh, og hans besætning, er nogle af de overlevende uafhængigheds-soldater, som laver beskidte jobs for at tjene til dagen og vejen. Desværre mistede de en motor til et Reaver-angreb, og kaptajnen havde ingen anden udvej end at lægge til ved Alliancens Cruiser.

"Bliver de længe, Sir?", spurgte den mekaniske stemme og Narosh kiggede på sin mekaniker, der rystede ivrigt på hovedet.

"Det vil ikke tage lang tid at fixe", forsikrede han, og kaptajnen svarede kort med - "Nej". Livet som uafhængigheds-soldat var tit fyldt med farer, og Narosh vidste udmærket, at der var en pris på hans hoved på samtlige af de centrale planeter, men man må arbejde med hvad man har..

Lad historien begynde.

-----

Elsker du Firefly-universet så meld dig til dette års fan-fiction historie, som vil udfolde sig. Det vil blive systemløst gøgl, men diskussionerne og kriserne vil være ægte. Der vil foreligge et kort over planeterne og så fremdeles, og det eneste jeg forlanger af mine spillere er godt humør, lysten til at opleve universets grænser og være med på en forrygende rejse.

Kom med og gør dette års "Zephyr" helt specielt!

Spelat på

ESFROAG (2011)


Skicka in rättelser om den här sidan