Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Jagten på...

System: d20 System Modern
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Anders Østergaard

Beskrivning

2. Juli 1944

Vi var ikke helt sikre på hvad det var Von Schroeder og hans slæng var på sporet af, men vi vidste dog at han ikke måtte slippe væk! Dietrich Von Schroeder var en mand af den type der, når han fik en af sine gale idéer, var nærmest umulig at stoppe! Han var videnskabsmand, og en udspekuleret en af slagsen. Mange af hans opfindelser var skyld i tusindvis af dræbte, både civile og soldater. Men nu skulle han stoppes! Vi havde ordre på at fange ham levende. Hvis det stod til mig, fik han en kugle for panden, men ledelsen havde andre planer!

Vi havde sporet ham til Nord Afrika, nærmere betegnet Tunesien. 13 timers kørsel fra den nærmeste beboelse, fandt vi indgangen til et kæmpe undergrundskompleks af gamle labyrinter, tuneller og gravkamre.

Vi fulgte nazisternes spor, og bevægede os forsigtigt nedad, indtil vi nåede et stort, aflangt kammer. I den anden ende, adskilt af en smal bro der strakte sig over en mange meter bred afgrund, stod han! Omgivet af hans folk, stod han og råbte. Ikke på noget sprog vi kendte til, men uhyggeligt lød det, så det løb os koldt ned ad ryggen! Vi rykkede frem, og Sinclair, vores snigskytte tog sigte på den nærmeste vagt.

Så var det det skete. Jorden rystede og helvede brød løs! Før vi kunne gøre noget, var Von Schroeder stukket af! Nogle af vagterne blev tilbage, men hovedparten fulgte med ham! Fra afgrunden strakte der sig nu flammer op til loftet, og gangen vi var kommet fra, styrtede sammen bag os. Nu var der kun en vej ud, og det var efter Von Schroeder!

Spelat på

ESFROAG (2011)


Skicka in rättelser om den här sidan