Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

The League

System: d20 System Modern

Av

✏️Anders Østergaard

Beskrivning

*Søger...*
*
*
*
*
*Intet resultat*
*

"Pis!" Det hjalp ikke. Der var, efter 3 timers søgning på godt og vel 20 forskellige søgemaskiner, samt et utal af servers, stadig ikke kommet noget svar. "The League" mumlede Hector Falcones for sig selv.. Han havde tidligere på dagen modtaget et brev, hvori han var blevet inviteret til en samtale hos en gruppe, han aldrig før havde hørt om. En gruppe som der tilsyneladende, uanset hvor mange gange han havde forsøgt at finde ud af noget om dem, ikke eksisterede. End ikke adressen, hvor han skulle møde to dage senere, gav nogen mening! Ifølge vejviseren på nettet lå der et vaskeri på stedet.

Men Hector havde besluttet sig. Han ville tage imod tilbuddet om en samtale, om ikke andet, så for at få svar på hvad det hele gik ud på. Han trængte til at komme lidt hjemmefra under alle omstændigheder, efter de mange dage bag computerskærmene i hans lejlighed.

Tre år senere ville en håndfuld nøje udvalgte personer modtage et lignende tilbud. De ville alle, medmindre de afslog tilbuddet, få åbnet øjnene op for en helt ny side af den verden vi kender.

Spelat på

ESFROAG (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan