Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Rikard Valnatos' besætning

System: Systemløst
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen

Beskrivning

Der fandtes en tid i verdenen Ganara hvor mænd var mænd og holdt deres ord. Men selv i denne tid fandtes der mænd, som gik imod deres løfte til deres konge. En sådan mand var Rikard Valnatos. En tidligere General af Tollmars Elite, som pludselig ikke kunne huske sin plads i Ganara og valgte at gå imod sin konges direkte ordre. En sådan mand var Rikard Valnatos! En mand, som folk så op til, men som ingen elskede for hvem han var, men hvad han udrettede..!

En sådan mand blev dømt til at forlade Tollmars jord og sejle på Leyras Have. Havene var de eneste ting, som ikke kunne gøres krav på af noget kongerige, og derfor det eneste sted hvor lovløse kunne leve. Selv øerne, som havene havde så mange af, måtte ikke gøres krav på af nogen konge, i følge legenderne, og heldigt nok for de lovløse. Så havde de da et sted at starte på en frisk.

Men Rikard Valnatos, sammen med sine mest loyale soldater, havde en dyster plan for kongeriget. Hvis ikke de måtte vende hjem Tollmar, så ville de rive Kongeriget Tollmar fra hinanden! Gøre det en fristat og opkræve den i De Bandlystes Navn!

Hvem ville redde Tollmar? Hvem ville standse Rikard Valnatos plan? Og vigtigst af alt - Hvem var med ham?

--

Hvis du higer efter et eventyr med intriger, mystik og en stemning af "hvad er godt - og hvad er ondt?", så skulle du tage at melde dig til dette scenarie. Historien vil ikke bare udspille sig rundt omkring din karakter, men sammen med jeres karakterer. Så kom frisk og bring et par terninger og godt humør og oplev legenden om Rikard Valnatos Besætning!

Spelat på

ESFROAG (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan