Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Voodoo Lounge 2

System: LARP
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Deltagare: 1 SL, 6-8 spelare

Av

✏️Bjørn-Morten Vang Gundersen

Beskrivning

Voodoo Lounge 2 tager afsæt i sidste års scenarie 'Voodoo Lounge'. Spillere fra Voodoo Lounge 1 vil blive forfordelt, hvis de tilmelder sig, da det er opfølgningen på deres valg og konflikter. :)

- - - - - -
Efter mødet, mellem De Udvalgte, gik alt galt. Hvad der var ment som en fredelig og diplomatisk sammenslutning, hvor en løsning skulle findes på 'Menneskeproblemet', blev til selveste Helvedsfyrsten, Lucifer II., erklærede krig mod himlen og jorden. For første gang i tusinder af år blev helvedets porte åbnet, under Stockholm, og dæmonerne strømmede ud. Englene gik i krig, og skovens væsner og alt andet overnaturligt var tvunget til at vælge side.
Nymferne ærede deres alliance med Helvedsfyrsten.
Troldene forsøgte at holde sig neutral, men nymfernes aggressive fremturen gjorde troldene kæmpede tilbage, og vandt englenes gunst.
Voodoo Konklaven gik til, efter Aimes bortgang.

... 100 senere...

Det eneste, som bestod efter krigen brød ud, var Voodoo Lounge. Dens skønhed var falmet efter hundrede år af krig, nye fraktioner havde rejst sig, navnligt 'De Edsbundne'.
Englene og dæmonernes krig bølgede frem og tilbage. Ingen så ud til at vinde, og jorden var en slagmark. Byer var jævnet med jorden, andre havde rejst sig, klaner var samlet og de overjordiske var kommet frem fra deres skjul - for at redde menneskene. Meget ironisk når krigen startede med spørgsmålet om deres udryddelse.

På det seneste år er en pressende tilstedeværelse i alles sind begyndt at varsle om noget stort er på vej. Noget frygteligt. Alle kan mærke det.
Endnu en gang er udvalgte overhoveder indkaldt til møde i Voodoo Lounge. Nogle taler om mødet er en forhandling om våbenhvile, andre har hørt rygter om noget helt andet, men alle ved det vil ændre alt.
- - - - - -

Kom og oplev et hæsblæsende eventyr mellem guddommelige magter og overnaturlige væsner.

Det bliver et væld af intriger, et væld af konflikter og der bliver kælet for hver karakter og detaljerne i rummet.

Spelat på

ESFROAG (2015)


Skicka in rättelser om den här sidan