Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Grand Theft Otto

(aka: GTO)

Genre: Komedie
Deltagare: 3-7 spelare

Av

DesignerPeter Brodersen

Beskrivning

Hvad gør man, når ens scenarieidé til Fastaval er blevet afvist, men man alligevel er opsat på at stjæle Ottoen for Bedste Scenarie med hjem? En række bitre, afviste forfatteraspiranter konkurrerer nu om dette i al hemmelighed.

Skal man hænge ud blandt forfatterne for at smigre sig ind hos de potentielle vindere? Tage en snak med Otto-dommerne for at høre om årets udvalg og trends? Gå i reservekøen og køre et godt scenarie i sænk, fordi én af konkurrenterne er ven med forfatteren og dermed en trussel? Lokke folk i Ungdomsloungen i uføre og få dem til at gøre éns beskidte arbejde? Få en ordentlig nats søvn ude i verden eller i stedet besøge kiosken og dope sig med koffein for at kunne blive oppe for at feste med Otto Channel? Man må prioritere: Vil man indsamle viden, påvirke resultaterne eller satse på at finde den reelle scenarie-vinder?

Dette brætspil simulerer Fastaval og giver dig mange muligheder med velkendte steder og fraktioner, hvor man uhørt får lov til at bruge alle de grimme tricks mod de rare arrangører, forfattere og øvrige deltagere.

FAKTA

Varighed inkl. regler: 1,5 timer

Spillere: 3-6

Sprog: Engelsk; regler og referenceoversigt findes på dansk og engelsk

Kompleksitet: 3/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 4/5

Genre: Eurogame, Humor

Mekanikker: Worker placement, Investering, kort

Om designeren: Peter Brodersen har skrevet et par Fastaval-scenarier, men har nu efter at være blevet afvist flere gange lavet et brætspil over besiddertrangen af det uopnåelige. Peter står også bag rollespilsdatabasen Alexandria.dk, larmer meget på Facebook og er fan af røde skjorter og manglende bukser.

Spelat på

Fastaval (2016)


Skicka in rättelser om den här sidan