Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Windrose Island

Deltagare: 2-4 spelare

Av

GrafiskformHans Lerche

Beskrivning

Hver kaptajn begynder spillet med en skude, et beskedent mandskab, nogle få varetønder samt en drøm om at mangedoble indholdet i skattekisten. Skuden ligger for anker ved Windrose Island, omgivet af et øhav af rigdomme.
Spillets omdrejningspunkt er mandskabet. Nyt mandskab kan hyres i havnene, for jo stærkere mandskab desto flere handlingsmuligheder. Og der er meget at gøre om bord på skuden! Vinden slår ofte om og sejlene skal sættes derefter før skuden kan skyde en god fart. For at være på forkant med vindens lune, kan kaptajnen foretage en vejrudsigt, og er sigtbarheden på havet ringe må kort, kompas og sekstant tages i brug. I kabyssen laves mad til mandskabet, og laves der ikke nok, får kaptajnen skylden.
På havet færdes også andre fartøjer, nogle er stærke orlogsskibe, andre er købmandskaraveller. I jagten på rigdom skal skaffes og sælges en mængde varetønder, og hver kaptajn må vurdere om det skal gøres som ærlig og redelig købmand eller som fribytter. Hver spillestil kræver sin type mandskab.
Fjendtlig kanonild, voldsomt uvejr og hungersnød ødelægger moralen, og kompenseres besætningen ikke med passende mængder rom, vil de til sidst begå mytteri og tvinge kaptajnen til at gå planken ud og svømme med hajerne!

Spelat på

Fastaval (2013)
Viking-Con 32 (2013)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan