Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Pac-man

System: LARP
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Gaffa Brandt

Beskrivning

Det er latterligt at påstå at computerspil påvirker børn. Hvis f.eks. Pac-man havde påvirket børn født i 1980'erne, ville vi i dag havde en gruppe unge, springende rundt i mørke rum og spise piller mens de lytter til monoton og ensformig musik.

Pac-man er skrevet i anledning af at pac-man i år fyldte 30 år. Scenariet er et surrealistisk LADA 20-12 scenarie for 6 spillere. Det foregår i pac-mans verden, med spøgelser, piller, elektronisk musik og hvad der ellers høre til. Pac-man går ud på at pac-man har løst til at spise alle pillerne, men nogle ubehagelige spøgelser forsøger at forhindre ham i det. Han har kun et liv tilbage og hver gang han forsøger at forlade banen kommer han bare ind på banen i den anden side. Ind i mellem er pac-man heldig at falde over et stykke frugt og så er der en venlig rengøringsdame der gør rent i gangene.

Som spiller kommer en del af scenariet til at foregå inde i hovedet på spillerne så man skal indstille sig på en del indlevelse. Man er kun 6 spillere i et enkelt lokale og scenariet fokusere på følelsesporno. Scenariet er forholdsvist hurtigt overstået så man spilder ikke så lang tid af sit liv på
at spille pac-man.

Spelat på

Vintersol (2013)


Skicka in rättelser om den här sidan