Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Brasst Issinn

Omslag till Brasst Issinn

Genre: Drama, Novellescenarie
Deltagare: Inga SL, 4 spelare

Av

✏️Elias Helfer

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (2,7 MB)
PDF Scenario [engelska] (2,7 MB)
PDF Spilleplade (2,5 MB)

Beskrivning

Vinteren har været lang og hård. Familien har været spærret inde i den lille hytte i mange måneder. Alle går alle på nerverne, og alle holder deres følelser frosset ned. Men mange års bebrejdelser og nag ligger lige under overfladen, og truer konstant med at bryde frem.

En tidlig morgen sniger familiens dreng sig ud fra den indelukkede hytte og ned til isen for at lege. Imens han bevæger sig længere og længere ud på den knagende is, vågner resten af familien langsomt, og nidstirrer tavst hinanden hen over morgenmaden. Hvornår mon isen braser – og den kolde krig bryder ud i lys lue?

Brasst Issin er intenst novellescenarie om skuffet kærlighed, gæret had og iskold luft. Scenariet skifter mellem fortællescener om drengen på den stadigt tyndere is, og scener i hytten, hvor spillerne udfolder karakterernes stille opbygning imod det uundgåelige skænderi. Spillet slutter, når skænderiet bryder ud – og drengen går igennem isen.

Spillet har ingen spilleder, men forudsætter at en af spillerne har læst scenariet på forhånd. Hvis du er villig til at læse scenariet med henblik på at forklare det for en gruppe spillere, må du gerne skrive det i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Du kan også kontakte forfatteren direkte.

Spelat på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
Viking-Con 36 (2017)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominerad, Bedste Roller [+]


Skicka in rättelser om den här sidan