Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

(uden titel)

Av

✏️Viktor Christiansen

Beskrivning

Røgen fyldte mine lunger og jeg hostede mens mine øjne løb i vand. Jeg vidste at jeg aldrig skulle have taget den sag. Den sag som skulle få mig væk fra det hul jeg boede i. Det hul jeg var vokset op i. Det hul jeg nu skulle dø i. Hvad havde jeg gjort for at ende i sådan en situation? Jeg så op på skrivebordet hvor fotografiet af mine forældre var begyndt at brænde. Flere års sager stod i lys luge og det eneste jeg kunne gøre var at se på det hele brænde og forsvinde op i røg. Al den tid, alle de år. Spildt. Forsvundet i flammerne på et øjeblik. Hvor var de nu?

Jeg er William Youngster og jeg er detektiv. Eller rettere sagt jeg var detektiv, nu er jeg en opdager. Jeg opdager mordere, tyve og voldtægtsforbrydere. At jeg ikke kan gøre noget med det er jo så en anden side af sagen. Jeg kan ikke leve af at være opdager, men hvad kan man leve af i en tid som denne? Jeg husker min første rigtige sag, den sag hvor mine øjne blev åbnet. Jeg havde haft sager før, men det var ting som at finde forsvundne kæledyr og folks glemte bilnøgler. Ikke det helt store, men jeg tog hvad jeg kunne. Min første rigtige sag startede som en sag jo skulle starte, med en kvinde i rødt. Jeg sad på mit kontor og røg, da det bankede på døren med små lette bank. Hvis ikke det var fordi der havde været helt stille inde på mit kontor havde jeg aldrig hørt dem så lette var de. Jeg råbte at personen der bankede på bare kunne komme ind. Døren gik op og hun trådte ind. Hun var blond med en rød kjole der gik hende til knæene og hun havde en lille sort hat på der sad yndefuldt på toppen af hendes hoved. Hun gik hen til mig med en elegance som jeg ikke ville havde troet muligt, der fik jeg mit første syn. Kvinden der stod foran mig var med et kort blink ændret til noget horribelt. En skabning jeg ikke før havde set, udspilede øjne og en hud af råd. Også med et blink var denne ubeskrivelige skabning væk og tilbage var der kun hende. Hun smilede et lille knap synligt smil til mig og begyndte så at tale. ”Jeg henvender mig til dig for min klient Mr. Blake” Hendes stemme var som fløjl og måden hun talte på fik mig til at tænke på rislende vand og fugles sang. ”Han har et job til dem Mr. Youngster” Hun tog en konvolut op fra sin lille taske, som jeg ikke havde lagt mærke til før, og rakte den frem imod mig. Jeg tog imod den og kiggede på den. Den havde en svag snert af hendes parfume og jeg kunne mærke hendes varme på papiret der hvor hun havde holdt den imod mig. Jeg åbnede konvolutten og begyndte at læse. Da jeg kiggede op igen var hun væk. Der havde ikke været et eneste tegn på at hun havde været i rummet. I hvert fald ikke med første øjekast. Det var først da jeg nogle dage efter, lagde mærke til en lille cirkel af sod, som var på det præcis samme sted som hun havde stået, indså at jeg var blevet blandet ind i noget, jeg som et normalt dødeligt menneske, ikke skulle havde blandet mig i.

Dette er indholdet af det brev i fik tilsendt til jeres kontor hvor i har arbejdet og levet i den sidste lange tid. I er opdagere ligesom William Youngster som var en fælles bekendt af jer alle. Han er nu død. Brændt inde på sit kontor og det eneste der var tilbage var det brev i nu sidder med og en sagsmappe. Den sagsmappe som han døde for.

-
Det er et horror/action/investigation. Scenariet foregår i en navnløs storby i en ikke defineret tidsperiode.

Spelat på

Ruscon 22 - Splat! (2014)


Skicka in rättelser om den här sidan