Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

War of the World

System: D20

Av

✏️Tina Manstrup Kruse

Beskrivning

Sveden driver af dem, mens de, for gud ved hvilken gang den eftermiddag, må til at samle deres primitive våben. De er oppe mod en overmagt, og de ved, at slaget er tabt, men de kæmper fortsat videre. De ved, at de andre har bedre og stærkere våben, men de kæmper for deres land og deres liv.
De mander sig op endnu engang, hæver deres sammenrimpede stenøkser, og forsøger at skyde den sidste smule mod op i livet inden de angriber i det sidste afgørende slag. De andres langt bedre bronzeøkser er for stor en overmagt, men man er vel en mand!

De ved, at de vinder kampen, de har de bedste våben, og de ved, at de usle aliens ikke kan klare sig. Deres nye phaserguns er opladt og klar til affyring, og de har intet at frygte. De ved, at de latterligt primitive racers våben ikke kan trænge igennem deres imprægnerede silkedragter, og de venter med sindsro. Nu skal de bare have mejet de skiderikker i gulvet og så hjem til deres egen planet igen. De kan høre deres fjender rumstere i mørket foran dem, men de kan ikke se dem endnu. De er nogle feje primitive hunde, der stadig bruger våben, som man havde i det 20. århundrede, men desværre er de ikke så modige, som de var dengang, for så havde det hele været overstået for lang tid siden. Nå, nu kommer de vist endelig....

Undrer du dig over, hvordan vi kom fra det ene til det andet??? Så prøv dette lidt anderledes Hack & Slash scenarie! Det kræver ikke systemkendskab, kun en smule våbenliderlighed og lyst til at slå løs på alt der bevæger sig!

Spelat på

DrageCon 7 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan