Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Den nemme opgave

System: D&D 3rd Edition Dragonlance

Av

✏️Morten Christensen

Beskrivning

De 5 Dracos kiggede på hinanden, alle 5 var de blevet kaldet ind på Commander Fonrars kontor, alle efter at have lavet ”sjov” med de nyest tilkomne tropper. Måske de var gået en anelse over grænsen, men det var jo sjovt, og det var jo kun den ene, der brækkede sin vinge, og hvordan skulle de da også vide, at de ikke lige var helt erfarne med deres vinger….. Men trist, nu gælder det vel bare om at gøre gode miner til slet spil.
Døren går op, og ind træder Cmdr. Fonrar. Hun kigger rundt på de 5 Draconianere, 3 Baaz og 2 kapaks og en af dem oven i købet af hunkøn!!! ”Hmmmphhh. Nå så i tror, i var sjove? Nuvel, i har da vist, at i kan arbejde sammen. I hvert fald når i skal lave jokes med de nye. Vi har diskuteret det i generalstaben og besluttet, at som straf sender vi jer ud på en mission!”
Der går et øjeblik, inden nogen af dem opfatter, at de skal på en mission. Agrel og Holkforth kiggede på hinanden og sagde i kor: ”Du kan trygt stole på os Commander Fonrar”
Hun nikker og kigger på de andre 3. ”Hvad med jer? Er i opgaven voksne, eller skal jeg fi nde nogle andre?”
Urul nærmest hvæsede i chok og udbryder indigneret: ”Hvem tror du vi er? Det var OS, der lavede fi s med de nye. Det var vores skyld, at det tudefjæs brækkede vingen, og vi er faktisk lidt stolte af det!!! Så Ja, selvfølgelig kan du regne med os.”
Den unge Commander hævede det ene øjenbryn en anelse. ”Tror du ikke, kære Urul, at du skal til at tænke dig lidt om, inden du åbner munden? Det klæder dig ikke at være fl abet og slet ikke overfor din øverst befalende.”
Den usagte trussel hænger lidt i luften, inden den helt unge hun stolt ranker ryggen og smiler. ”Undskyld Commander. Det var ikke ment på den måde. Det er os naturligvis en ære at påtage os dette hverv.”
Brekel og Dorel smiler og nyder tydeligvis, at den unge hun bliver irettesat.
Cmdr. Fonrar fortsætter: ”Jeres opgave er som følger; Syd for Missing City, nær Anir´s End, er det rygtedes, at der fi ndes en anden race af Draconianere. Nogen der ikke er som os, og vi vil, at i skal fi nde dem og fi nde ud af, hvem de er, og hvor de er fra.” Hun kigger rundt på de 5 unge draconianere. ”Holkforth, det er dig som delings fører, der bærer det fulde ansvar, for at denne opgave fuldføres, og det skal her understreges, at det er jer fuldkomment forbudt at gå i kamp med dem. Jeres mission er mere af diplomatisk art end noget andet. Skab kontakt, overræk dem dette dokument”
Fonrar overrækker Holkforth et forseglet dokument. ”Tilbyd dem at komme til Teyr, SÅFREMT det er draconianere og ikke bare Dragonspawns, der samler sig for sikkerhed og sammenhold.”
Holkforth gør honnør og kigger på de andre. ”Hvis ikke der er mere Commander, vil vi med glæde påtage os opgaven og starte med det samme.” Fonrar nikker og smiler.
”Træd af!”

Spelat på

DrageCon 7 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan