Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Frænde eller fjende værst?

System: Duckville Downtown
Genre: Action, Komedie

Av

✏️Thomas Kruse

Beskrivning

Donald Drugs vred sin slidte sømandskasket og sveden sprang af hans pande ved udsigten til at skulle ind og tale med mafiabossen Bernard Bulloni. Det kunne også være abstinenser. Fuck han havde brug for et fix…
Consigliere Hage kommer ud og nikker til Drugs. Det er tid! Nervøst træder Drugs ind på bossens kontor. Bulloni sidder i skyggerne bag det store skrivebord i den anden ende af rummet. Hans fedladne fingre stryger langsomt over den ondsindet udseende kat i hans skød. Da Bulloni taler, får hans fede kinder det til at lyde som om, han har kinderne stoppet ud med vat.
”Sid ned mr. Drugs”.
Donald Drugs sætter sig nervøst i den nærmeste stol.
Bullonis stemme virker nærmest bedrøvet. ”Donald Drugs, du har længe været en god ven af vores organisation, og som en god ven har du gjort mig forskellige tjenester, ligesom jeg har gjort dig tjenester. Derfor bedrøver det mig, at du besudler vores venskab ved at handle med andre, der ikke er vores venner.”
Det begynder at flimre for Donald Drugs’ øjne. Er det frygt eller de skide abstinenser igen?
”Nu kommer du til mig og beder om bekræftelse på vores venskab uden at have tilbudt mig dit. Det er uforskammet, og egentlig skulle du have diskuteret det med Luca Bratski.”
Drugs sank en klump. Bratski er Bullonis vigtigste håndlanger og mest betroede hitman. At ”tale” med Bratski betød, at man aldrig kommer til at tale igen.
Bulloni slår ud med hånden i en tilgivende gestus. ”Dit held mr. Drugs er dog, at vi i går fandt mr. Bratski syv forskellige steder nede ved havnen. Hvis du vil være min ven, må du gøre mig en tjeneste. Du skal finde ud af, hvem der likviderede Bratski og ”tale” med ham, som Bratski ville have gjort. Lad mig gøre det klart mr. Drugs: Dette er et tilbud, du ikke kan afslå!”

Om systemet: Duckville Downtown er et vanvittigt system udtænkt af et par unge Aalborgensere i starten af 90’erne. Efter Joakim Von And blev dement, blev Von And koncernen overtaget af den skruppelløse C. Ruel. Han satte tommelskruerne på byen, hvorved cirka halvdelen af Andebys indbyggere gik fallit. Dette har delt byen i de to dele: Duckville Uptown, hvor alt på overfladen er normalt, og Duckville Downtown, der får Gotham City til at ligne en børnehave!!
Vores elskede helte fra Anders And bladene har mildest talt også undergået en forandring!!
Duckville Downtown er modbydeligt, racistisk, ondskabsfuldt, fornedrende, voldeligt og stor stor humor!!

Spelat på

DrageCon 13 (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan