Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Mod stjernerne

Omslag till Mod stjernerne

System: Genesis
Deltagare: 1 SL, 3-4 spelare

Av

✏️Mads Egedal Kirchhoff

Ladda ned

PDF Scenariet (1,8 MB)
PDF Bilag (10,2 MB)

Beskrivning

Centauri Imperiet er kun vokset i magt de sidste to århundrede. Solsystem efter solsystem må tilslutte sig eller blive udraderet. Propagandaen og facaden af demokrati opretholdes ikke længere nu hvor ikke engang imperiets egen befolkning er en trussel. Men kejserens søn har arvet sin fars mægtige psioniske evner og på vej for at tilslutte sig Tyrie, frihedens sidste bastion og ti millioner stjerneskibe gøres klar til krig.

Eller...

En ældgammel race af energi væsner er begyndt at røre på sig igen. De har i sinde at udrydde alt liv i galaksen og med deres avancerede teknologi kan intet stoppe dem. Galaksens skæbne afhænger nu af en flok koloni udskud som har erhvervet sig et af fjendens skibe og må på jagt efter en forsvunden stjerne port.

Eller noget helt andet.

"Mod Stjernerne" er et space opera scenarie. Rumskibe, aliens, fremmede planeter, laser våben og eventyr er dagsordnen, mer der er ikke noget fastlagt plot og ingen lange lister med setting information. Igennem en blanding af terninger, inspiration og fri fantasi skaber spillerne i stedet deres eget univers, med unikke racer, steder og stridigheder. Når det er gjort, er det bare om at sammensætte sin besætning og redde galaksen!

Egnet til spillere der godt kan lide at have indflydelse på spilverdenen og plottet og spilledere som kan improvisere og ikke har noget imod at spille Darth Va- skurk. Der er et let system både til at lave universet og spille scenariet, som fokuserer på at lave en god historie.

Spelat på

Ude af ConTrol^2 (2013)


Skicka in rättelser om den här sidan