Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Legenden om ... V

Omslag till Legenden om ... V

System: Apocalypse World hack
Genre: Action, Drama, Fantasy
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Kasper Mosekjær
✏️Troels Ken Pedersen
✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (1,2 MB)

Beskrivning

I 1992 modtog Landsarkivet ingeniør Anker H.R. Krøyersens private arkiv. I arkivet fandt man de nedskrevne beretninger fra hans kone, der var spiritist og flere gange kanaliserede Ypperstepræsten Belophorus fra Ascalon, en oldtidsby fra tiden efter Atlantis’ fald. De tre mest kendte historier herfra er …

Oubliette, om det forfærdelige fængsel, hvori folk bortkastes til glemsel, hvor Retfærdighed og Rimelighed udkæmper blodige slag i de mørke gange, med knive gjort af flækkede lårknogler. Indtil den dag, hvor grufulde barbariske fusentaster bryder ind, og glemslen får ende.

De Usigelige Slanger, om den dag den horrible, indsigtsrige, nådige, vanvittige, gavmilde og ikke mindst usigelige slangekult kom til Ascalon.

og

Kolosserne fra Zabre, som ved floden Zabre ligger halvt begravet, to enorme metalkolosser. De har ligget der siden en fjern fortid glemte dem i sandet. Under høstmånens skær har gale Kong Seubres og hans slaveheks ført hæren til kolossernes hvilested for at vække dem til live.

De tre historier er genudgivet i antologien “Beretninger fra alle tider – Historier fra spiritismen gennem 150 år”.

Seje helte i en hård og dyster men også smuk og fantastisk verden, hvor stærke viljer støder sammen og godt og ondt altid er til forhandling. En verden, hvor magi er forfærdelig, og magt altid har sin pris. En verden, hvor ingen engle eller guder kommer for at redde dagen, men måske er der en helt, som gør. Ikke fordi de skal, men fordi det passer dem. Det er sword & sorcery. Det er pissefedt!

Spelat på

Viking-Con 31 (2012)


Skicka in rättelser om den här sidan