Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Fleggaard tur/retur

Genre: Drama, Novellescenarie
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Kasper Mosekjær

Beskrivning

”Så’ der tre minutters rygepause” annoncerer Robert mens han triller den halvtomme bus ind på rastepladsen ved Vejle.

”Jeg trænger sa’gu’melme også til en smøg” smiler Pia til de to lyshårede gymnasiepiger, der sender et skævt smil tilbage. De er tydeligvis ikke faste busdeltagere, men dem er der selvfølgelig heller ikke mange tilbage af.
Mens hun ryger tjekker hun grundigt tilbudskataloget fra Fleggaard: Knorr-saucer, flæskesvær til en 5′er, 2 flasker sprut for 100 kroner. Hun har sat ring om det vigtige hjemmefra.

Da bussen fortsætter ned igennem Jylland starter Peter og Arthur fællessang af ”Der er noget galt i Danmark”. Flere sange følger og går hånd i hånd med den ene øl efter den anden. Det er festligt selvom de snart er løbet tør for øl. ”Så’ det godt vi snart er ved Fleggaard, så skal der tankes op, du”.

I ”Fleggaard tur/retur” kan du møde Pia, Peter, Robert og de andre, der holder liv i de traditionsrige busture, for at handle billigt i Tyskland, men også for at komme hinanden lidt mere ved. Vi skal følge de nære og hyggelige situationer der opstår når man er sammen 2×4 timer i en bus med venner og dåseøl som følgesvend.

Spelat på

Fastaval (2013)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan