Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

A Crossroad Blues

Omslag till A Crossroad Blues

System: Systemløst
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Søren Emil Rosenhøj Sørensen

Ladda ned

Zip Karakterer (7,2 MB)

Beskrivning

I went to the crossroad, fell down on my knees. I went to the crossroad, fell down on my knees. I believe I´m sinkin´ down.
- Robert Johnson 1936

A Crossroad Blues
Med rystende hænder lykkes det at få gang i lighterens flamme og tænde en smøg. Den første indånding er ikke dyb og indhalerende - røgen bliver i halsen. Rystende pustes røgen ud i små stød. De stadigt rystende hænder taster de tre ens numre på den gamle røde telefon.
Duuuut...
En korsvej, de mødte Ham alle ved en korsvej netop som solen forsvandt bag horisonten. Nu med lungerne halvfyldt med brændende metholrøg og med roligere hænder vippes tromlen ud af revolveren. To tomre kamre, fire tomme hylstre.
Duuuut...
I mørket er alle alene. Han gav dem alle et tilbud de ikke kunne modstå. Røgen flyder langsomt ud i det lumre halvmørke rum. De tomme patronhylstre rammer det runde træbord med en doven og dæmpet kliren.
Duuuut...
Den evige stank af menthol, den hang altid tungt omkring Ham og var aldrig velkommen. Man kunne godt forstå dem allesammen, stærke ønsker. Morfaren ville frelse sit barnebarn fra bordellivets skyggesider, Rockeren ville ud med livet og motorcyklen i behold, Stikkeren ville bryde nålens store magt, Detektiven ville af med sin skyld og den Hjemsøgte ville af med sine spøgelser.
Duuuut...
Der var kun en tilbage nu, men det var næsten færdigt, gælden var betalt. Men for hvilken pris? Var det for meget? Tobakken er væk og filteret begynder begyndt at gløde. Det er åbenbart sandt hvad de siger, at når Englen har travlt, så må Djævlen svare ens kald.
"Hallo?"
"..."
"Ist da Jemand?"
"Ja."
"Und? Ist es fertig?"
"Ja."
"Gut. Wir sehen uns"
Klik! Dut dut dut dut dut.

"A Crossroad Blues" handler om fem desperate menneskers korsvejshandel med djævlen. Alle har en gæld der skal betales og betalingen skal falde. Det giver anløb til et hæsblæsende orgie af alkohol, løgn, sex og vold. Betalingen falder med slaget fra et koben, for enden af pistolens løb, på snuskede jyske bodegaer og i Hamborgs neonbelyste luderkvarter.
A Crossroad Blues er provinsielt action noir scenarie med fokus på smarte punchlines, fede stunts, skuddueller, om den fælles fjende og om at have sig selv nærmest.
Medvirkende: Morfaren, Rockeren, Stikkeren, Detektiven, Den Hjemsøgte, Teufel, Rampagers MC, Luderne, og Lommetyvene, Bodega Englen og mange flere.

I got to keep moving, I got to keep moving... And the day keeps remindin´ me, there´s a hellhound on my trail. Hellhound on my trail.
- Robert Johnson 1937

Spelat på

Vintersol (2012)


Skicka in rättelser om den här sidan