Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Efter Drømmen - Sorte Rose I

Omslag till Efter Drømmen - Sorte Rose I

(aka: Efter Drømmen Redux)

System: D&D 3rd Edition (Redux-udgaven er systemløs)
Genre: Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Thomas Munkholt
📰Kristian List
📰Thomas Munkholt

Ladda ned

Zip Scenario (original udgave) [danska] (2 MB)
Zip Scenario (2005 Redux-udgave) [danska] (1,5 MB)

Beskrivning

Endnu lå "Leitstern" og afventede sin jomfrurejse. En kælen tåge var krøbet op fra Reik, og nu lå galionen som båret på skyer. I stævnen knejsede en dødning; hans le skulle berede dem vejen og hans lanterne oplyse Terra Incognita. Som de unge søfarende stod der på havnen i midsommer-månernes skær og tavst betragtede deres skib, vidste de, at hun ville føre dem til lykkens land.

Men de var strandet. Deres navigatør var forsvundet i byens månesyge Geheimnis-fest, og mirakelmageren måtte findes, inden drømmen løb dem af hænde. En af kavalererne rettede på sin rapir, og sidemanden knipsede sin cerut ned i tågerne, hvor den forsvandt med en hvæsen. Så vendte de sig og gik. Galionsfigurens kranie-blik fulgte dem på vej, og manden i månen fortrak et ulæseligt smil.

Første del af Sorte Rose trilogien - Warhammer-fortællinger om drømme, kærlighed og døden.

Midsommernat. Det gode skib 'Leitstern' afventer sin jomfrurejse. En kælen tåge er krøbet op fra floden, og nu ligger skibet som båret på skyer. I stævnen knejser galeonsfiguren: en grinende dødning. Hans le vil berede os vejen og hans lanterne oplyse Terra Incognita. Dér står vi side om side, Imperiets blåblodede sønnner, og nyder natten og tystheden. Snart vil vi stævne ud mod ukendte kyster. Kun en sidste ting mangler: En forunderlig pige. Man siger, at hendes stemme kan vende tidevandet, hendes øjne se tegn i stjernevrimlen, hendes ører høre gudernes hvisken. Fortællingerne om mirakelmageren har spøgt i mine drømme, og jeg ved, så sikkert som dødens komme, at hun vil bringe os sikkert til lykkens land.

Månen sænker sit runde ansigt for at kysse hende. Livas hud skinner hvidt, hvor den blege skives skær rammer hendes nøgne krop. Hun vender sig i søvne, folder armene skærmende om sig og lader det lange hår dække hendes ynder - måske fornemmer hun tilnærmelsen. Tjørnebuskens grene klatrer længere op omkring hendes krop - med alle tornene nænsomt vendt væk fra den sårbare hud. Roser åbner sig lykkeligt mod månens lys. Sorte blade, som den dybeste fløjl og mørkeste nat. Roser, der kun kan gro i dødens have. Men Liva lever. Og drømmer om en rejse hinsides himlene.

Efter Drømmen er et eventyr om kærlighed, drømme og død. Der er fokus på fortælling fremfor action.

Spelat på

Fastaval 2001 nats eventyr (2001)
Halmicon (2004)
Hyggecon (2005)

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan