Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Indian Fucking Summer

Omslag till Indian Fucking Summer

System: Systemlöst
Genre: Action

Av

✏️Søren Emil Rosenhøj Sørensen
🎨A. K. Zorro Nielsen

Ladda ned

Zip Scenario [danska] (5,3 MB)
Zip Karaktärer [danska] (3,8 MB)

Beskrivning

Indian summer. Et smart udtryk meteorologerne har brugt den sidste tid. 28 grader celsius i slutningen af september. Træernes blade lyser mat i gule og rødlige farver. Indian summer... Hvorfor ikke bare sige det som det er. Det er varmt, ulideligt fucking varmt! Oksen kommer uden at ville det til at le, et enkelt lille grin som med det samme bliver til et host. Det varme blod smager forfærdeligt i munden på ham.

Hvorfor tænker han på vejret? Af alle ting i Verden ligger han og tænker på vejret. Det er åbenbart ikke løgn, når alt andet fejler, kan man altid tale om vejret.

Stadigt liggende på ryggen åbner han øjnene og kigger sig omkring. Ude for enden af perronen, som var det en afgrundens kløft står Svinet i sin lange frakke. I horisonten ser han toget forsvinde ind i en solspejling, ind over grænsen til Tyskland.

Luften lugter af krudt, et par meter fra ham sidder Kranen. Hun er sunket sammen i en lille bunke af patronhylstre op af et stort reklameskilt ”Rygning Dræber – Sundhedsstyrelsen”. Kranen røg 30 smøger om dagen, det var sgu ikke det som slog hende ihjel.

Hvor fanden var tvillingerne? Latterlige krysteragtige bonderøve, der burde være flere lig på denne her Dødens Perron, perronen hvorfra toget til Helvede snart ville køre. I det mindste ville der nok være køligere dernede.

Padborg, tænk sig at denne lille skodagtige møgby, netop havde været vært for et voldsomt skuddrama. Det var jo som en gentagelse af the O.K. Corall, en mexican standoff. Oksen kom igen til at grine, hoste og spytte sit varme blod ud over sit ansigt. Hans tanker havde sgu altid været noget flyvske.

Politibilernes sirener rev ham tilbage til virkeligheden. De kom tættere på, der var mange biler på vej. Det hele var sgu så tragikomisk. Han var blevet skudt, han risikerede at dø, bløde ud her på de røde fliser. Om lidt ville panserne være her, samle ham op, lappe ham sammen og smide ham i spjældet. There ain't no rest for the wicked!

Hvad skulle det nytte? Han levede på lånt tid, hvis han nåede ud af fængslet ville han vade lige ud i Bodega Englens arme. Fandeme nej, så hellere dø her i det sønderjyske ingenting.

Hvinende dæk fra en bremsende bil, støvletramp. Et par skygger faldt ind over ham, modlyset fra solen var for stærkt og han kunne ikke se deres ansigter. Med sine sidste kræfter og et blodigt smil gav han skyggerne fingeren og mistede derefter bevidstheden.

48 timer tidligere går fire mænd og en betonlebbe ind på den røgfyldte bodega Porten nede på Aalborg havn.

Indian Fucking Summer er et støvet western roadtrip fra Aalborg Havn til Padborg Station drevet frem af støjrock, billige smøger og rygende revolvere.

Spelat på

Vintersol (2011)
Vintersol (2012)
Ba-Con (2013)

Priser

Vintersol (2011)

Vinnare, Vintersolprisen

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan