Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Two Rocks

System: Dogs in the Vineyard
Deltagare: 1 SL, 3-4 spelare

Av

✏️Uffe Thorsen

Beskrivning

Does the sinner deserve mercy?dogs
Do the wicked deserve judgement?
They're in your hands.

I den lille støvede by Two Rocks er der ikke megen mælk og honning, men de troende i byen klarer sig med hårdt arbejde og en fast tro. De fleste familier hutler sig igennem ved landbrug og en smule dyrehold, mens enkelte bedriver handel med de noget rigere ikke-troende i området. Enkelte familier har ved herrens hjælp opnået egentlig rigdom.

Jeremiah er ikke fattig, men han vil så gerne have sine døtre i gode klæder. Og hans pligt som familiens overhoved er at sørge for sine egne. Derfor tager han højere priser fra dem der kan betale i sin landhandel.

Hester er en fornuftig pige der gør som hun bør. Men hun kan så svært blive fra den unge Jackson.

Bartholomew er en dygtig ældste for Two Rocks troende. Byen er ikke frugtbar, men de klarer sig fint alligevel. Selv er han ganske velhavende. Det må være på tide at tage sin anden kone.

Marilla vil bare have sin nyfødte døbt.

I Bridal Falls er en lystig stemning. De nye Vagthunde er klar til at drage ud blandt de troende for at beskytte dem fra svaghed og dæmoner. De unge venter forventningsfuldt på at modtage de lange frakker der beviser deres kald og position. De er unge, men de er udvalgte af herren.

Does the sinner deserve mercy?
Do the wicked deserve judgement?
They're in your hands.

Dogs in the Vineyard er en moderne klassiker blandt amerikanske rollespil. Alle træk kan anvendes på lige fod i et enormt elegant konfliktsystem, der gør sit for at lokke de unge Vagthunde i fordærv. Terninger bruges til at inspirere fortællingen og man får afprøvet hvor langt man er villig til at gå for en god sag.

Spillere behøver ikke kende systemet på forhånd, men have lyst til at lære og bruge det. Spilledere skal have læst og spillet Dogs.

Spelat på

Vintersol (2011)


Skicka in rättelser om den här sidan