Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

123-scenarier

Av

ArrangörAsger Hansen
ArrangörTorben Ussing

Beskrivning

Tik tak tik tak tiden går. Minutterne flyver af sted. ”Hvorfor disse ord? Fuck! det går bare ikke!” 45 minutter tilbage. ”ARRRRHHH hvor går tiden da hurtigt. De andre er nok færdige nu!”
Hånden glider hen over papiret og danner usammenhængende ord. Tre stykker papir ligger foran ham med hver deres ord på. Tik tak tik tak tiden går. Sveden løber ned af ryggen på ham, da han bliver ramt af forfatterens ånd. Personer og handling kommer sammen i en større mening. Plottvist på plottvist rammer hans hjerne. Hans læber fortrækkes i et smil. ”Nu har jeg det. Bare lad de spillere komme, jeg skal vise dem hvem der styrer.”

Så er det tid til at prøve kræfter med kunsten at skrive et scenarie. Men bare for at det ikke skal være for let. Så har du kun 123 minutter til at skrive det og bagefter spille det med en flok forventningsfulde spillere. Men for at du ikke kan snyde trækker du tre stikord: en ting, et sted og en person (i bred forstand), der skal indgå i scenariet.

Er det en udfordring du tør at tage op. Så meld dig hvis du tror du kan stå for presset.

Kære spiller
Ja! Hvis du har lyst til at prøve lykken og blive udsat for nogle syge ideer. Så meld dig som spiller. Der skal bruges 5 spiller per hold. Holdene og forfatter/GM vil blive sammensat via lodtrækning bare for at sætte prikken over i’et. Så vi har brug for dig, for at dette skal kunne lade sig gøre. Ideen stammer fra Viking Con, hvor den første gang så dagens lys i ´99, men de scenarier er aldrig blevet spillet på connen. Men vi tager skridtet videre. Så tilmeld dig.

Spelat på

Vintersol (2011)

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan