Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Gate 11 - Baghdad

System: LARP
Genre: Drama

Av

✏️Morten Pedersen

Beskrivning

Støvet lægger sig tungt over den varme by. Som en varmepude der langsomt bliver trykket mod ens ansigt, hæmmer det enhver form for tung vejrtrækning. Trafikken, der normalt antager selvmorderiske niveauer, falder til et sneglende tempo, mens den glohede, røde støvsky holder sit indtog. En andægtig stilhed smyger sig igennem byen, en venten på det uundgåelige.
Når støvskyen er på sit højeste, kan man næsten se det mytiske Baghdad. "Dommerens Have", som navnet betyder på Old-Persisk, er centrum for flere historier i "1001 nats eventyr", men også centrum for store dele af den arabiske verdens myter og sagn og i ånden klart den største hovedstad i den arabiske verden. Snoede tårne, snævre gyder, gyldne tage; i det røde, varmeflimrende skær kan man næsten se Scheherazades eventyr blive udspillet foran sine øjne. Krumsabler, slør og kameler kan næsten mærkes fysisk omkring en.
Et dybt brøl gennemflænger stilheden - næsten menneskeligt i sin gutturale lyd. Monsteret brøler kun en gang. Støvets stilhed bliver kun afbrudt af Lyden af sirener, der lyder dæmpet i det fjerne - næsten uvirkeligt. Som om det ikke passer ind i eventyret, som om byen i sig selv ikke ønsker illusionen skal stoppe. Men 42 døde kroppe kan ikke skjules. Endnu en bombe, endnu en markedsplads.

-------

Scenariet tager plads ved et checkpoint ind til den rige, internationale del af Baghdad. En flok skæbner mødes, i en af denne verdens mest urolige byer. Lykkeriddere af enhver art, soldater, lejesoldater, terrorister, frihedskæmpere, familiefædre og mødre - alle har de interesser i Baghdad, frivilligt eller ufrivilligt. Det vil ikke være et livescenarie som kan vindes, men et scenarie hvor historien og karaktererne er det vigtigste. Hvor stemning er i højsædet.
Der er en aldersbegrænsning på 18 år, da scenariet udelukkende involverer voksne karakterer. Der vil være 15-20 deltagere. Scenariet forventes at tage 4-5 timers ren spilletid, +1 times briefing og individuelle startscener. Det vil være prægenerede karakterer, men ønsker modtages selvfølgelig.

Spelat på

Vintersol (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan