Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Skygger over Danmark

Omslag till Skygger over Danmark

System: Call of Cthulhu
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Mads Brynnum
📰Stine Bang

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (5,8 MB)

Beskrivning

Der er så mange ting mennesket ikke forstår – ikke kan fatte. Vi prøver at skabe orden i kaos med videnskabelige modeller, forsøger at finde den store teori om alting. Men alle vores modeller, alle vores forklaringer, er blot et slør eller måske snarere et skjold der skal beskytte os. For glem alt om Gud, Jesus, Allah, Buddha eller hvem du ellers tror holder hånden over os. Sandheden er at de guder som lurer bag det kendte univers og i sprækker i tiden allerhøjest ser mennesket som en burre der skal fjernes. Og den bombe vi i denne tid både frygter og fryder os over er intet mod de kræfter der slippes løs hvis sløret løftes og vi ser universet som det virkeligt er.

Det starter med kidnapningen af en ung pige og de folk der sættes til at opklare forbrydelsen. Men efterhånden som sagen rulles op og vokser i både grusomhed og omfang finder spillerne ud af at selvom krigen har været slut i over ti år, så florerer den råddenskab som nazismen og dens tilhængere afslørede i menneskeheden stadig. Og imens er en endnu større og ældre ondskab ved at vågne af sin dødssøvn. En ondskab imod hvilken uvidenhed er det stærkeste skjold overhovedet, men ikke et vores hovedpersoner kan gemme sig bag hvis de vil bekæmpe det som kaster skygger over Danmark.

Skygger over Danmark er et klassisk Call of Cthulhu-scenarie om unævnelige rædsler, farefuldt detektivarbejde og den pris man må betale for at lære sandheden at kende.

Spelat på

Fastaval (2009)


Skicka in rättelser om den här sidan