Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Eventyrvogterne

Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Kasper Lapp

Ladda ned

PDF Scenariet (0,2 MB)

Beskrivning

”Eventyrvogterne er et knaldgodt scenarie om nogle rigtig brave små fyre – nemlig os – der skal klare skærene for Merlin. Det er noget med at der er gået kuk i nogle eventyr. Men den skal vi nok klare!”
- Lystig

”Eventyrvogterne spilles efter et aldeles nyt og interessant system, som i al sin enkelthed går ud på, at deltagerne, som i antal kan være fra 2 til 7, men på Fastaval bestræbes at være 4-5, og det kan både være kvinder og mænd, eller drenge og piger for den sags skyld, da der naturligvis ikke skal diskrimineres efter alder, hvilket ville være særdeles uhøfligt, i fællesskab spiller de 7 dværge, dvs. os, og med os mener jeg Lystig, Gnavpot, Dumpe, Prosit, Søvnig, Flovmand samt undertegnede, efter simpelt og elegant system, der lyder det udenlandske navn Grab-and-Play – givetvis fordi dette giver det en aura af professionalisme og smarthed og i øvrigt lyder bedre end Grib-og-Spil.”
- Brille

”Hvis du hadede ”Time Bandits”, ”Shrek” og ”Back to the Future” lige så meget som jeg, vil du helt sikkert også hade Eventyrvogterne. Føj!”
- Gnavpot

Spelat på

Fastaval (2009)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan