Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Den sande historie

Genre: Komedie
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Katrine Lynge Egholm
✏️Julius Larsen Seerup
🎨Trine Holm Søgaard

Beskrivning

Solen står op bag de gule murstensbygninger og lader sine forårssvage stråler bade parkeringspladsen i svagt lys og bløde skygger. Et par fugle som ikke lader sig skræmme af den stædige morgenkulde, lader forsigtigt et par toner sprede sig blandt bilernes larm.

Inde i en af de store kolde murstensbygninger ligger en idrætshal øde hen. Hallen er fyldt med borde og stole, og i hjørnet står der kasser med chips og sodavand. Et par personer, som stædigt har nægtet at gå i seng aftenen før, ligger og snorker hen over bordene som flyder med papir og halvt pakkede brætspil.

En person rejser sig træt fra et bord i hjørnet og kigger ned på sine fire kammerater og kollegaer som sover på, under og ved siden af bordet, i en bunke af papir. Et par tomme kaffekopper står som tavst vidnesbyrd på den kamp de havde mod søvnen. Pludselig høres der en lyd fra walkie-talkien som ligger på bordet. Personen sukker og samler den op, trykker på en knap og siger: ”Gentag, skifter” En stemme, forvrænget af walkie-talkien, høres nu klart og tydeligt: ”Dirtbusters er vågnet! De har kidnappet info-bossen! Send straks forstærkninger!” Personen i idrætshallen reagerer med det samme. Han vækker sine kammerater, og sammen styrter de ud for at løse krisen der lige er opstået. En ny dag er oprundet for Bunkeren på Fastaval.

Den Sande Historie er et scenarie skrevet på, om og til Fastaval. Med udgangspunkt i de daglige kvaler som Bunkeren årligt må udholde, og de nærmest absurde situationer der kan opstå på Fastaval, prøver scenariet at fortælle den sande historie om Fastaval.
Hvad der foregår bag kulisserne, hvor krige raser, alliancer smedes og brydes, hvor tårer og latter fylder hver en time og hvor det eneste et ærligt bunkermedlem kan regne med, er dette: Der er altid endnu et problem der skal løses!

Den Sande Historie er semi-live, og bruger nogle få elementer fra teatersport. Det er desuden et humoristisk propagandascenarie, som er lavet til at blive misforstået og grinet ad. I løbet af spillet vil spillerne blive udsat for forskellige situationer som et bunkermedlem lige pludselig kan befinde sig i, og må ud fra sin egen sunde fornuft (eller mangel på samme) løse situationen så godt som muligt. Scenariet kan spilles af både erfarne rollespillere og folk som ikke har haft store erfaringer med det. Det er ikke nødvendigt med et stort kendskab til Fastaval, men jo mere man ved, jo sjovere er det.

Spelat på

Fastaval (2009)


Skicka in rättelser om den här sidan