Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Wulfmorgenthaler Kult Scenariet

System: LARP
Deltagare: 12 spelare

Av

✏️Mads Ahola

Beskrivning

Dette scenario er sjovt. Det handler om at lave sjove scener, men det bygger også på evnen til at spille de stærke og de svage sider i en arketypisk karakter.

Kultsatireprogrammet Wulfmorgenthaler lærte os at grine og græde med de 4 hovedpersoner wulf, dolph, margit og morgenthaler.
Siden da er de 4 gået hver til sit og vi har ikke set dem sammen siden. Med dette scenarie spoler vi tiden tilbage til uskyldens år og den lykkelige ungdom med de folkekære skikkelser. Hvis du nogensinde har drømt om at genforene ”the beatles” så glem det! Her vælger vi blot at springe 3 år tilbage i tiden, for intet er jo som i gamle dage, med mindre det ER de gamle dage. Intet er smukt foruden det originale, det uforlignelige, det unikke ”wulfmorgenthaler kultscenario”.

I 2005 ville alle gerne være dolf, men vi har selvfølgelig opdateret historien og opbygget en spilmekanik der gør det interessant at spille både den selviscenesatte wulf, den bløde morgenthaler, den feministiske og intuitive Margit og den fascistiske Dolph.

Med Wulfmorgenthaler kultscenariet får du prøvet at spille en morsom arketype på en måde der udfordrer dine evner som rollespiller. Spillet har 3 faser hvor du vil få lov til at lege med rollen gennem nogle forskellige afsnit. Alle krydret med diverse benspænd indbygget i rollerne for at udfordre dig som rollespiller og skabe mere morskab.

Glæder os til at se jer der.

Spelat på

Hyggecon (2008)


Skicka in rättelser om den här sidan