Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Banegården

System: LARP
Deltagare: 15-25 spelare

Av

✏️Linda Nielsen

Beskrivning

Telefonboksen:
”Sådan noget forbandet lort, ikke nok med at motoren på toget er ødelagt, så befinder vi os også langt ude i ingenting, midt under en snestorm.. ”
”Nej, jeg kan ikke nå frem til i aften, konduktøren siger at de skal bruge mindst 4 timer til at udbedre skaden!”
”Ja, gu er det noget pis, men jeg kan ikke ændre på det!”
Nu må du altså lige falde ned, jeg er ikke sammen med en anden.. Skat, hør nu efter for fanden..”
” Ja, tror du jeg lyver?! Tjek tekst-tv, eller ring til rejseselskabet, hvis du ikke tror på mig!”
”Jeg kan ikke høre hvad du siger.. linien er pissedårlig… Hvad? Nej..”
”Hallo, er du der? Hallo!! ”
” Hvis du kan høre mig, så ringer jeg når jeg når frem!....”
”…….”

Ventesalen:
”Bare de ikke skal til at lege hyggekomsammen nu! De skulle nødigt opdage hvad jeg har i kufferten. Man hvis de opdager det så ryger jeg i spjældet for livstid, og det er kun hvis ikke chefen og hans folk nakker mig først. Men hvad fanden skal jeg gøre? Jeg kan jo ikke gøre for at toget går i stykker midt i ”Nowhere”. Jeg må finde en vej videre, der må være noget jeg kan gøre..”

Handicaptoilettet:
” *Fnis* Det var lige hvad jeg trængte til Skat! Du ved lige hvad en pige som jeg har brug for! ”
”Nej, jeg er ikke bange for hvad Johny siger når jeg kommer hjem! Hvad han ikke ved, har han ikke ondt af, vel? Og nu har vi to hele seks timer hvor vi kan hygge os… og jeg behøver ikke engang finde på en undskyldning for ikke at tage hjem…”
”mmmmh, du har ret, måske skulle vi lige vente lidt med at gå ud herfra.. Er der noget du har lyst til imens? ”
” Åååh, du kan bande på at jeg kan lide DET!”

Kiosken:
”Pis.pis.pis… om ca. 5 timer så er det for sent at slippe af med tasken. Og så bliver det ikke sjovt at være her. Og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med skidtet indtil da. Hvis de nu opdager det, så bliver jeg nakket, hvis jeg ikke slipper af med det dør vi alle…det var jo ikke mig der skulle være martyr! Fuck man, jeg er bare en skide kurer. Hvorfor skulle det tog også bryde sammen nu!”

Udenfor:
” Hmm. .. det er længe siden der har været så meget liv i gaden. Det må jeg da hellere drage lidt fordel ud af .. Og de kan jo ikke ligefrem stikke af eller sladre til nogen… ikke nu hvor telefon forbindelsen også er ude af funktion! Men lad mig gå lidt forsigtigt til værks, det skulle jo nødigt opdages og skabe panik…”


Det er mørkt, det er koldt og der raser en snestorm udenfor. En flok togpassagerer er strandet for aftenen, og det meste af natten med. Det er umuligt at komme videre i øjeblikket, så de må se at få det bedste ud af situationen. De har alle deres skumle hemmeligheder med i bagagen – både bogstaveligt og billedligt talt.. Og for dem alle vil de næste timer være afgørende for resten af deres liv… for nogle måske endnu længere…

Genren er et nu-tids gyser/horror scenarie.
Det er bygget som et prøv-lykken-live: Dvs. at der er 0 % forberedelse før con´en, = ingen arbejde med at skulle sy kostumer, ingen props der skal fremstilles og ingen regler der skal læres udenad.
Man dukker op, trækker sin rolle og for lov at hygge sig med liverollespil. Skal der bruges særlige effekter, eller ting, sørger spilledelsen for at det hele er det. Du skal bare medbringe godt humør og dig selv!
Der skal være 15-25 spillere og aldersgrænsen er 18 + år. Prisen vil blive ca. 35 kroner og inkluderer snacks og drikkevarer.

Spelat på

Vintersol (2008)


Skicka in rättelser om den här sidan