Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Sidste nat med kliken

System: Vampire: The Masquerade

Av

✏️Joan Høj Jacobsen

Beskrivning

“Hvor er det her...hvordan er det nu man siger...belastende!!”

“Årh hva’? Bare fordi det er vores sidste nat? Aner ikke hva’ du mener. Franske idiot!”

“Hold kæft begge to, eller jeg vender vrangen ud på jer.”

De tre stemmer var skarpe og hårde. Ejerne var tydeligvis ikke i det bedste humør. Det var der en grund til. En dårlig en af slagsen, men dog en grund. Den første stemme havde en klar accent. Fransk, lød det som. De to andre var danske.

Døren til rummet var lukket. Der var seks personer til stede, men ikke alle lod til at have lyst til at tale.

“Du er kraftædeme for åndsindsnævret, Gaston. Hvad i hede hule HELVEDE tænkte du på? At rejse fra Paris til Aalborg, bare for at bøffe en eller anden totalt ligegyldig noob. Og ikke nok med det, men bagefter har du lort nok mellem øregangene til at henvende dig til mig...uden at fortælle mig hvad fanden du har lavet. Og nu hænger jeg på DIT mord, ligesom alle de andre her i lokalet. Kraftidiot!”

Stemmen var ætsende.

Personen der blev tiltalt, Gaston, så fornærmet ud. “Det var et spørgsmål om ære. Noget du burde forstå, gamle ven.”

“Du ska’ ikke bryde dig om at kalde mig ven, din jubelnar! Her sad jeg lige så hyggeligt i Aalborg, med en fed tjans ved prinsens hof, og så skal du ABSOLUT dræbe hans ynglings-blodsuger.”

Gaston trak på skuldrene. “Hun var Sabbat.”

“A’hva for en fisk?” spurgte en ny stemme. “Uden at prinsen vidste det?”

“Præcist,” svarede Gaston. “Jeg fandt ud af det ved et tilfælde. Vi fangede hendes Sire uden for en Parisisk natklub. Jeg kunne jo ikke lade mine gamle venner i Aalborg komme i fare på den måde...”

Der blev stille i lokalet. Endelig nikkede de andre tilstedeværende.

“Okay, men jeg håber du har beviser.”

“Det har jeg. I Paris.”

“Fedt. Så skal vi med andre ord bare fra Aalborg til Flensborg uden at blive fanget...smal sag. Er der nogen der kender en god bedemand? Jeg får vist snart brug for en urne til min aske,” brokkede den sidste person i lokalet sig.

Døren gik op.

‘Sidste nat med kliken’ handler om fem ret ubetydelige vampyrer fra Aalborg og omegn, der helt tilfældigt bliver ofre for et justitsmord, da en fransk bekendt af nogle af dem, Gaston, først myrder en ung, lovende vampyr som Prinsen af Aalborg...og dermed hele Nordjylland...havde set sig varm på. Gaston gemmer sig hos sine danske venner, vampyrer han tidligere har logeret hos, uden at fortælle dem hvad han har gjort, og dermed gør han dem uforvarende til medskyldige. Prinsen er ikke typen der lytter til fornuft, og Gaston ved godt at hans liv er ovre. Men hans danske venner kan måske nå til Paris og skaffe beviset på, at den myrdede var Sabbat, og derved redde deres eget liv. Det kræver blot at de slipper ud af prinsens kløer længe nok til at komme til Flensborg i et stykke... og der er langt at rejse. Scenariet handler mere om at udvise utraditionel tankegang, snuhed og om samspil mellem karaktererne end kamp. Hack-and-slash må man finde på et andet scenarie.

Spelat på

DrageCon 5 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan