Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Chaos kommer

System: Warhammer Fantasy Roleplay

Av

✏️Rasmus Jensen

Beskrivning

Kaptajn Kastan kommer ridende en sen aften af den gamle vej til Kislev. Han var på vej for at mødes med nogle gamle venner, som han kæmpede sammen med oppe ved fronten.

Sir Modir, Nozak, Albon, Grond og Meardin sad alle på kroen, da Kastan ankom. ”Endelig har du fået dig taget sammen til at komme og besøge os igen” siger Nozak. ”Ja det er jo ved at være længe siden, sidst jeg har været her” svarer Kastan og smiler.

Efter de har siddet og drukket og snakket nogle timer, hører gruppen lyden af en masse heste, der stopper udenfor kroen. Albon kigger ud af vinduet og siger: ”Der står en masse vagter udenfor”. I det sammen rejser Sir Modir sig op og skynder sig udenfor. Da han kommer ud, råber han højt ”hvad sker der her?” En herre træder frem, han ser meget skræmt ud. ”Der er sket noget meget forfærdeligt, næsten alle folk, der bor lige udenfor byen, er blevet brutalt myrdet, og vi mangler nogle, der kan hjælpe os med at fi nde ud af, hvad der er sket”. I mellemtiden er hele gruppen kommet ud og har stillet sig bag ved Modir.

Sir Modir kigger tilbage på gruppen. ”Hva’ så gutter? Er i friske til en lille opgave?” De kigger på hinanden, og med et trækker de deres våben og begynder at gå ud af byen.

Spelat på

DrageCon 5 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan