Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Ruinerne

System: D&D 3rd Edition Forgotten Realms

Av

✏️Morten Christensen

Beskrivning

De 5 venner sad mageligt omkring bordet i Hereshells Arms. Maden var spist, og manglen på planer for tiden medførte en velfortjent slåen mave. Bartender Hermann kommer hen til deres bord. ”Undskyld mig de herrer men der er kommet et brev til dem i netop dette øjeblik” Han giver brevet til til Marcos, gruppens uskrevne leder, og går tilbage til sin bardisk.

Marcos kigger på de andre fire, ”Et brev...... spændende men gider vi?” Artef kigger på Marcos og derefter de andre. ”Tjaaaa, en lille opgave ville da ikke gøre noget, jeg syntes at Waterdeep bliver kedelig enormt hurtigt... Så jeg er frisk.” Ineldra kigger dovent på sin bror. ”Når du allerede har besluttet dig, hvorfor spørger du så? Hvorfor åbner du ikke bare brevet og får det overstået?” Ineldra så på de andre. ”Hvad siger i? Greenleaf du siger ikke noget, har du ingen tanker om det her? Og hvad med dig Elaith? Du er helt stille også.... Du plejer ellers nok at kunne åbne flaben og svare for dig selv?” Elaith og Greenleaf så på hinanden og smilede og i samme åndedrag. ”Vi gider sgu’ da ikke sidde og slå rødder her.....” De griner begge højt af deres ens tanker. Ineldra rystede på hovedet. ”Åbn nu det brev Marcos og få det overstået.”

Marcos åbner brevet, læser i et par minutter og ser så op på sin søster. ”Ineldra, det er fra Onkel Talarith, han er død.........” Ineldra ser et øjeblik ud som om, hun er blevet slået i maven, og en lille tåre triller ned af hendes kind. ”Står der noget om hvordan?” Marcos ryster på hovedet. ”Nej..... Det er et brev, han har skrevet for en del år siden, det har ventet på hans død, hvis han blev dræbt, skulle det afsted til os hurtigst muligt. Vi skal til Cormanthor, han byggede engang et tårn der, og han frygtede allerede dengang, at Drows ville prøve at slippe ind, da de angreb byen, og nu er det vist næsten lykkedes. Vi skal redde hans magi fra at falde i deres hænder........”

Spelat på

DrageCon 6 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan