Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

En nat på byens hotel

System: LARP
Genre: Efterforskning, Gyser, Intrige
Deltagare: 20-25 spelare

Av

✏️Leon Larsen
✏️Jacob Svenstrup

Beskrivning

Alle bordene ved den tonede vinduesfacade var optaget. Det var først på aftenen. Udenfor gjorde en kold vinterbrise livet surt for byens indbyggere. De runde borde i hotellets luksuriøse restaurant, var dækket op med bordeauxfarvede duge og slanke stearinlys spredte et varmt lys fra de store sølvstager. Loftets bløde lys var dæmpet og underbyggede den hyggelige, men lidt formelle stemning i lokalet. En elegant bar strakte sig fra væg til væg. Den var udført i en mørk træsort og var kun delt af en marmorbelagt gang ud til køkkenet. Et par maritimt udseende svingdøre skærmede gæsterne fra køkkenets hektiske larm og skarpe neonlys. Ind imellem gik dørene op og afslørede køkkenets skærende kontrast til det hyggelige lokale.

Glasdørene ud mod vejen slog op og en ældre mand trådte ind fulgt af en kølig trækvind. Han havde tydeligt hentehår, bar sandfarvede bukser og en mørkegrøn fløjsjakke, der stod åben og bag de fedtede briller flakkede hans blik nervøst rundt i rummet. Den ene hånd forsøgte lidt febrilsk, at rette på det alt for stramme slips.

En ung mand havde siddet alene ved det bagerste bord og nydt et glas af husets vin. Han rejste sig op og trådte et skridt frem, men stoppede brat midt i bevægelsen. Rædslen stod malet i hans ansigt og hans øjne hvilede på et punkt bag den gamle mand i døren.

I et umenneskeligt spring dukkede en mørk skikkelse frem fra gadens mørke, satte af på væggen og ramte den gamle mand med knusende kraft. Begge rullede rundt på gulvet og med en sprød lyd flåede den halsen op på sit offer. Knælende på gulvet trak skabningen den livløse krop til sig og bed sig fast i den åbne hals.

I et åndeløst øjeblik sad skikkelsen bøjet over sit offers hals og sugede begærligt det sidste liv ud af ham. Dens eneste beklædning var et par slidte bukser. Den havde markerede spidse ører på et skaldet hovede og mørk hud, der så ud til, at skalle af i store flager som forkullet kød. Den havde arme og ben som et menneske og blottede en benet overkrop. Den runkne, ujævne hud gav det indtryk, at den var gammel og beskidt. Da dens kæber slap ofrets hals, løb blodet ned over hagen på den. Skabningen lod liget af den gamle falde med en dump lyd. Dens hvide, stirrende øjne så rundt i lokalet og et udtryk af ophidset fryd ændredes til en tydelig angst. I en forvrænget grimasse blottede den to spidse hjørnetænder i et forstummet udbrud. Med samme smidighed, som i det voldsomme angreb, satte den af over baren og flygtede gennem dørene til køkkenet. En knugende stilhed fulgte mens et mørkt omrids voksede frem omkring den livløse krop.

Spelat på

Vintersol (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan