Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Skyggernes Sang

System: LARP
Genre: Fantasy, Gyser

Arrangerat av

Ripen Liverollespil

Av

ArrangörJimmy Jensen

Beskrivning

Sortelverne, under ledelse af Denalia SiNafay, erklærede åben krig mod de andre folkeslag. En kort og blodig krig foldede sig ud - med Denalia siddende på tronen. Hendes regeringstid blev dog kort, da Silvanus beviste sin sande magt og dræbte flere af Denalia 's vigtige brikker. Denalia selv overlevede og pønser nu på hævn.

Vildelverne dannede en alliance med højelverne og forsøgte på at udrydde sortelverne helt. Dette lykkedes ikke, da sortelvernes efterretningstjeneste fik sået splid imellem de to racer - en ny krig lurer mellem de to broderracer.

Orkerne fik en kort smag af magt, da Denalia underlagde sig Riget, og de vil nu have mere. De pønser på mørke ritualer og hvisker til ånderne.

Dværgene er næsten forsvundet. Rygterne svirrer omkring et ultimativt våben en afdød dværgekonge skulle have bragt med til sit sidste hvilested.

Hobbitterne er som sædvanlig jaget vildt, men de er begyndt at skjule sig i skyggerne, føler sig nærmest tiltrukket af dem, og folket er begyndt at føle kulden kravle igennem deres knogler, når hobbitterne er nær.

Druiderne er begyndt at forberede deres sommerritual til ære for Silvanus - vil det endnu engang rykke balancen mellem det gode og det onde ?

Det Magiske Konklave pønser på et eksperiment, som vil forandre Riget for evigt - om det er til det bedre eller til det værre vides ikke.

Dødens Vogter har i længere tid arbejdet sig hen mod noget stort - men vil Livets Vogter tillade dennes indblanding i de dødeliges liv ?

Hvem er den smukke kvinde, der vandrer alene rundt i Riget ? Og hvorfor taler hun ikke med nogen ?

Hvem er det, der kan høres hviske i skyggerne om dagen og hvis latter er det, der høres igennem hele Riget om natten ?

Speltillfällen 🗺️

30. juli - 1. augusti 1999🗺️Tangeskov, Ribe, Danmark
7. - 9. juli 2000🗺️Tangeskov, Ribe, Danmark

Nämns i följande artiklar

Kalenderen Sida 21 Fønix nr. 24 (Årgang 1999) Fønix
Kalenderen Sida 21 Fønix nr. 25 (Maj 1999) Fønix


Skicka in rättelser om den här sidan