Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Brister Balancen

System: LARP
Genre: Fantasy

Arrangerat av

Ripen Liverollespil

Av

ArrangörRasmus Bondesen
ArrangörMorten Stig Kristensen
ArrangörJonas Sanberg Ljungdalh
ArrangörJesper Lykkeby
ArrangörMartin Horn Pedersen

Beskrivning

En Vogters Fortælling

Ja, jeg må sige det er en hektisk tid de ønsker at få lidt informationer om. Den sidste tid, puh der er sket så meget, hvor skal man snart starte - nåh, de ønsker blot en overfladisk historietime - ah, jeg ser!

Lad mig præsentere mig selv, og den gruppe jeg er del af. Vi er en lille livscyklus kaldet, med almindelig tale, Vogterne. Vi har altid været og vil helt sikkert altid være, vore evner er ud over det sædvanlige for dødelige, vi kan antage den form det passer os - når det passer os, og vi finder det nødvendigt. Vi er her for at glidninger blandt de dødelige, ja også dem, forløber så korrekt som muligt. Det er længe siden en dødelig har set os i aktion, men vi er dog respekteret, hvis man lytter efter hvad folk taler om på de forskellige kroer i Riget.

Lad mig nu give Dem et lille indblik i Rigets nærmeste historie, så De kan forholde Dem lidt bedre til hvordan det står til i dette Rige. Som De kan se er Riget omgivet af et mørke, der opsluger alt, der skulle finde sin vej der ud, så hold Dem endeligt væk fra det. Hvordan De i det hele taget er kommet hertil vil sikkert undre mange, men nok om det. Da De sikkert kan få Mørkets historie af indbyggerne i byen vil jeg ikke spilde yderligere tid på dette emne.

Som de jo nok ved er det Vår, og alting springer ud, men det er kun på overfladen alting er så idyllisk i Woltheim, for da før Sneen lå i dynger, forsvandt den ærede konge. Man sagde godt nok det kun var hans sjæl, men han blev kaldt tilbage til landet hinsides. Og det var starten på Balladen.

For et rige uden overhoved er ikke en korrekt Struktur, der var da en handelsstandsforening, der lod sig udnævne til Råd, men dette gik i sig selv grundet for mange pludselige dødsfald, således gik det til at landet i flere måneder lå stille hen. Orker og gobliner, raserede vilkårligt, sortelverne holdt sig som oftest før for sig selv, menneskerne levede i deres efterhånden naturlige angst for, hvad der nu skal ske, ja de kender vel ordsproget; stilhed før stormen.

Samtidigt med gik Guderne, eller de evige som disse yndes at kaldes, i Samråd, om Fred, for første gang i deres eksistens, eller rettere første gang, hvor det har lydt som om de alle var enige uden bagtanker, hvad de evige tænker skal jeg naturligvis ikke kunne snakke med om. Og en kort overgang så det ud som om, at præsterne i riget virkeligt ville følge deres guders planer, men..

Og så er der ærkemageren Taurus, han har da om nogle været en prominent gæst i livet, et godt råd herfra; vend ikke ryggen til ham, når han taler til dem, mellem os to, han er vist ikke helt sig selv. Men lige hvad han pønser på; Tja, det må han om..

Men det hele er jo ikke så skidt så at det ikke kunne være slemmere, Kahr mistede sin Ypperstepræst, samtidig med at Diera mistede alle sine præster, i hendes eget tempel. Pøblen, der overværede dette, beskriver det som en voldsom storm af ild, der næsten skyllede ud af templet. Jeg som vogter har dog mine anelser, om hvordan det kunne gå til, men denne viden er indtil videre ikke for dødeliges ører. Hvis de ønsker Folkets teorier kan de jo søge deres informationer på Den Sorte Ørn, rigets mest besøgte kro.

Shamanerne har haft det travlt, for efter at guderne besluttede sig for fred, har de ikke skænket de samme gaver til deres dødelige tjenere som før, hvilket vil sige at Shamanerne har haft travlt med at helbrede orkernes hærgen..

Når ja for resten, jeg glemte at hvis du ambitioner om at få riget, rent billedligt talt altså FÅ riget skal du vide, der er en magisk gentand som alle religioner anerkender som et Royalt emblem.

Lige nu bæres den af en meget bleg mand, med store tænder, men lad dem ikke skræmme af dette, i Woltheim kan alt ske.

Speltillfällen

12. - 14. juli 2002, Tangeskov, Ribe, Danmark

Nämns i följande artiklar

Kalenderen Sida 16 18 (Februar 2002) Hareposten
Kalender Sida 28 19 (Maj 2002) Hareposten


Skicka in rättelser om den här sidan