Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Zodiac

Omslag till Zodiac

Genre: Efterforskning
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Jesper Stein Sandal

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (0,2 MB)
PDF Karaktärer [danska] (0,4 MB)
PDF Handouts [danska] (0,7 MB)

Beskrivning

Brev til San Francisco Chronicle 14. oktober 1969

Dette er Zodiac.
Jeg er morderen, der dræbte taxichaufføren på hjørnet af Washington St. og Maple St. den anden aften, for at bevise det er her en blodig stump af hans skjorte. Jeg er den samme mand, som ordnede de to teenagere sidste jul nær Lake Herman og pigen den 4. juli ved golfbanen i Vallejo.
SFPD kunne have fanget mig den anden aften, hvis de havde gennemsøgt parken grundigt i stedet for at lave larm på deres motorcykler.
Her er en del af en kode. De andre to dele er sendt til Vallejo Times og San Francisco Examiner. Jeg kræver, at I trykker koden på forsiden af jeres avis. I koden finder I min identitet.
Hvis I ikke trykker koden inden fredag eftermiddag, vil jeg gå på et dræbertogt fredag aften. Jeg vil køre rundt hele weekenden og dræbe enlige folk i mørket og så køre videre for at slå ihjel igen, indtil jeg når op på et dusin i løbet af weekenden [...]

(Zodiacs signatur)

Seriemorderen, der kaldte sig selv Zodiac, spredte frygt blandt indbyggerne i San Francisco-området fra 1968. Mordene blev begået mod tilfældige unge mennesker på øde steder, nogle gange som simpel nedskydning med pistol, andre gange bandt han ofrene og stak dem ihjel med en kniv, klædt ud som bøddel.

Zodiac er aldrig blevet fanget. Han dræbte mindst fem og sårede to andre, men hævdede selv at have mindst 37 ofre på samvittigheden i den snes breve han mellem 1969 og 1978 sendte til lokale medier. Var han en begavet psykopat, der blot skiftede taktik og jagtmark, men fortsatte med at dræbe, eller forsvandt hans mod til at dræbe på grund af en ustabil psyke?

Scenariet giver spillerne mulighed for at vende tilbage til 1968 og på egen krop opleve Zodiac.

Spelat på

Orkon X - Sidste omgang (2006)


Skicka in rättelser om den här sidan