Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Serenity (DrageCon 2)

Av

✏️Morten Christensen

Beskrivning

Besætningen på Lotus Blomsten er netop landet på et skyplex i kredsløb om planeten Ezra. Her har de et møde med en Adelai Niszka. Der er ikke nogen i besætningen, der ved helt nøjagtigt, hvad det er, han vil, men det er som Kaptajn Clifford Guerfel siger: ”Så længe der falder betaling, er det sgu’ snart ligegyldigt, hvad jobbet er, og alle de rygter der er om Niszka er jo netop kun det... rygter!”

Døren til Niszkas kontor glider helt lydløst, op og midt i døren står den største mand, de nogensinde har set. Bag gutten lyder en stemme ” Luk dem bare ind Grum, de er mine gæster”

”Vær rar at sætte jer ned” siger Hr. Niszka og fortsætter: “Jeres ry er kommet jer i forvejen, og det siger, at i får jobbet gjort til tiden, hvilket er mig meget vigtigt....” Han rejser sig op og går over og kigger ud af vinduet. “Men for at sikre mig at i ikke render med en halv vind om mig og mine....” Han trykker på en skjult knap, og en dør bag ham glider op. ” Rygtet vil vide, at jeg er et monster... ” Inde i rummet hænger der en mand fra en krog i loftet og med hovedet nedaf og ser ret død ud. ” Nu har vi fået fastslået, at jeg er...... et monster, og fejler man et job for mig, får det grusomme konsekvenser!!!” Han sætter sig ned igen smiler og kigger rundt på dem og siger: ”Nu da alle rygter om mig er enten bekræftet eller manet i jorden, alt efter hvad i har hørt, kan vi skride til jeres opgave....”

Spelat på

DrageCon 2 (2006)


Skicka in rättelser om den här sidan