Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Blackout

System: Systemløst
Genre: Intrige, Sci-Fi
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Tobias Demediuk Bindslet

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (0,8 MB)

Beskrivning

6 besætningsmedlemmer ombord på et rumbskib, et rumskib der netop har foretaget et spring gennem det ukendte. 6 besætningsmedlemmer alene så langt ude i rummet, at selv stjernerne synes ensomme. 6 besætningsmedlemmer, der skal prøve at holde sammen gennem en svær tid. 6 besætningsmedlemmer, der vil opdage, at de er mere forskellige end de nogensinde har troet. 6 besætningsmedlemmer med hukommelsestab, på vej hjem mod Jorden.

Vil de nå frem? -og vil de være de samme personer, hvis de når frem?

"Goddag og velkommen til FSS Nyhederne. Det er i dag d. 20 Januar 2207, klokken er 15:30.

I New York var det i dag den 39. dag, hvor gaderne var fyldt med protesterende indbyggere. Menneskemængderne protesterer med slagord som; "Demokrati, ytringsfrihed og retfærdighed". Selv ordensmagten har opgivet at få kontrol over menneskemængden og flere politifolk er observeret i de massive optog. Præsidentens personlige livgarde vil fra i morgen af blive sat ind for at bringe ro og orden tilbage i byens gader, og med introduktionen af de nye gasvåben vil livgarden hurtigt sejre. Længe leve den ærværdige og retfærdige Præsident!

FSS Starfleet, Afdelingen for interstellar udforskning, tager i dag et historisk skridt, der for alvor vil bringe os ind i det 23. århundrede. Udviklingen af det nye Spitz Jump-drive vil muliggøre udforskning af verdensrummet i et hidtil uhørt tempo, og i dag er prototypen af det nye Gazelle klasse skib, FSS Earthworm, parat til at tage springet. Vores eksperter mener bestemt, at teorien bag Spitz drevet er sikker, men dette er dog første gang at mennesker forsøger at flyve gennem et ormehul, og resultaterne kan vi kun gisne om."

Spelat på

Viking-Con 19 (2000)
Viking-Con 20 (2001)
Vintersol (2010)

Priser

Viking-Con 19 (2000)

Vinnare, Spillernes Pris for Bedste Scenarie

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan