Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Jagten på lansen

Omslag till Jagten på lansen

System: Adventure! D20 (løst)
Genre: Action
Deltagare: 5 spelare

Arrangerat av

Ølstykke Rollespils Klub

Av

✏️Michael Lippert

Ladda ned

PDF Scenariet (6,7 MB)

Beskrivning

JUNI 1935

Lidt udenfor Istanbul, Tyrkiet

Solen brænder de golde bakker. En gruppe tyrkere kigger afventende på en mand i knickers, som står bøjet over et gammelt kort. Professoren har efter mange mislykkede udgravninger endelig fundet den rigtige bakke. Med iver sætter han de indfødte igang med udgravningen, sikker på at finde hvad han søger.

...I mellemtiden...

Monte Carlo, Monaco

Lugten af brændt gummi bliver i et kort øjeblik fortrængt af hjulenes hvinen. Racerbilen drøner videre rundt i svinget, overhaler en anden og når først over målstregen. Chaufføren modtager pokalen og blomsterne med et selvsikkert smil. Derpå bliver han overfaldet af en horde af ellevilde tilskuere.

...I mellemtiden...

Calcutta, Indien

På en hvidmalet veranda sidder en oberst i den engelske kolonistyrke og drikker sin te. En indfødt kommer med en kuvert på et sølvfad. Der lyder et tørt ’ritch’ da han åbner konvolutten, og lidt efter et suk, da han læser dennes indhold: hjemsendelsespapirer efter ti års udstationering.

...I mellemtiden...

USA, New York

Solens stråler bliver til striber hen over skrivebordet på grund af persiennerne. Striberne fortsætter henover det ark papir som avisens toprepporter holder i hånden. På det står hendes nyeste opgave. Hun sidder et øjeblik i larmen af de mange skrivemaskiner, derefter tager hun sin notesblok og gør sig klar til at skrive endnu en mesterlig artikel.

...I mellemtiden...

Et stykke vest for Wambasi, Angola

En abe skriger op, i hjertet af junglen. Udigennem et krat kommer en mand løbende. Han spurter igennem lysningen og ind i buskadset på den anden side. Straks derefter bryder 20 indfødte igennem krattet. De stopper op et øjeblik, vejrer luften og fortsætter så videre med præcis samme retning som deres bytte.

...I mellemtiden...

Wales, Storbrittanien

Piberøgen driver rundt i rummet blandt rækker af bøger og tunge lædermøbler. Lorden sidder endnu engang i sin chesterfield stol. Han studerer det seneste brev i en længere korrespondance med en ven, der deler hans hobby. Han tager en beslutning og ringer efter sin butler.

...I mellemtiden...

Luftrummet over Tyskland

Propelmotorerne ressonerer i hele lastflyet, da det bevæger sig mod højere luftlag. Inde i lastrummet sidder tredive elite soldater. I cockpittet sidder officererne og en enkelt mand i civil. Han ser bleg ud og retter nervøst på sit armbind. Da flyet nærmer sig en tilpas flyvehøjde, sætter det kurs mod Tyrkiet.

...Senere...

Spelat på

Viking-Con 24 (2005)


Skicka in rättelser om den här sidan