Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Galehuset

System: GURPS ultra light
Genre: Action, Efterforskning, Intrige
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Torben Ussing

Beskrivning

De er lige kommet med en ny patient.

Han er ligesom alle de andre. Det er derfor de er her - på Galehuset. Jeg er jo faktisk den eneste herinde, der ikke er gal.

Jeg er her på grund af Sammensværgelsen.. Hvis det, jeg vidste, kom ud til befolkningen - det ville være årets nyhed, en Pulitzer til journalisterne; men det ville vælte politikere på stribe, ja selv præsident Nixon kunne ikke regne med at få lov at blive siddende. Men jeg er spærret inde her med min viden.

De andre er som sagt gale - men de er de eneste, jeg kan tale med. Hvis jeg fortæller personalet om Sammensværgelsen, så er det, som det hedder i TV for tiden, "four more years". Så de tror, jeg er ved at indstille mig på deres barberede, censurerede udgave af virkeligheden. Men de andre patienter - dem kan jeg roligt tale med. Og skulle de fortælle det videre, ja så er der alligevel ingen der tror på dem. De er jo gale.

De får til gengæld lov til at fortælle mig om deres vrangforestillinger uden, at jeg sladrer til nogen. Men helt seriøst: de er rablende skøre. Jeg synes dog, det er synd for dem, at de er tvunget til at ende deres dage herinde - ingen af dem kunne gøre en flue fortræd.

Men den nye - hvad med ham? Fejler han noget? Eller er han bare en spion, de har sendt herind for at finde ud af, om jeg fortæller nogen om Sammensværgelsen? Risikerer jeg at komme ud for en ulykke en nat? Eller at blive ført bort af sortklædte mænd i en stor, sort bil?

Herinde er trygt, her kan ikke ske mig noget så længe personalet ikke ved, hvor meget jeg i virkeligheden ved; men Sammensværgelsen får jo lov at eksistere i bedste velgående, så længe jeg sidder her. Hvis jeg virkelig skal gøre noget ved den, skal jeg ud herfra. Hvornår?

Spelat på

Viking-Con 24 (2005)
Vintersol (2006)
Fastaval 007 (2007)
CONg Gulerods d. 2's store vinterfest (2011)


Skicka in rättelser om den här sidan