Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Stille Lyn kommer hjem?

System: Werewolf: The Apocalypse
Genre: Action, Intrige

Av

✏️Søren Koch Dalsgaard

Beskrivning

Det er nat, dystert, køligt efterår, bladene på træerne er gule og røde, det ser ud til at hele skoven er i brand, månen står højt over skoven, det er skjaldemånen, galliardens måne, de fem ulve sidder omkring et bål, på vagtpost som altid, de er alle lidt trætte af det, de kigger på hinanden med blikke som siger, gid vi kunne finde en god grund til ikke at være på vagt hele tiden.

Stemme som Torden, koblets galliard, sanger, historieskriver, den der husker de gamle dage blinker kort og siger: Der er jo en grund... Koblet kigger på ham med spørgende øjne, Lynild, koblets Alpha og Kriger nærmest grynter: Sig frem... Jeg er træt af dette evindelige vagtposteri! Koblet nikker, alle enige. Stemme som Torden kigger på dem, og holder den kunstpause som alle i koblet hader så meget, og siger så: Vi kan hente Stille Lyn, Klo-Storms fortabte Klaive. Koblet smilede og nikkede, og Lynild befalede: Fortæl os hans historie. Stemme som Torden nikkede og rømmede sig.
"Klo-Storm var en mægtig kriger, adren af rang, han havde fået en Klaive - Stille Lyn, et hellig våben. Han brugte det flittigt, og dræbte mange af ormens lakajer med den, han var meget effektiv. Desværre gik det ham til hovedet og en dag drog han fra sin sept Night Sky i Østeuropa, ud i de Karpatiske bjerge for at finde en borg med vampyrer og slå dem ihjel... alene. Han tog ikke sit kobbel med." Igen holdt Stemme som Torden en kunstpause og kiggede på sine kobbelfæller, de nikkede alle sammen, enige om at det var dumt. "Han har nu været væk meget, meget længe, og hans kobbel sagde for mange måner siden at de mærkede ham dø... Senere tog de også afsted for at finde hans lig, og Stille Lyn, men de kom heller aldrig tilbage, hvis vi tager afsted bliver det meget farligt..." Stemme som Torden kneb øjnene sammen og kiggede på dem, det var klart hvad koblet mente, hver og en, de skulle aftsed. Dagen efter meldte de til Vogteren at de ville hente Stille Lyn, og derefter tog de afsted.

Spelat på

TRoA Con - Trolddom og Hekseri (2005)


Skicka in rättelser om den här sidan