Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

I Nattens Tid

System: D&D 3.5 (løst)
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Thor Anders Dam
✏️Marcus Grønbech

Beskrivning

En lille gruppe gøglere har forvildet sig op i det kolde nord hvor vinteren er ved at lægge sin kølige hånd på landet. Langt fra storbyerne Dasselmine og Gohantas finder vores gruppe af gøglere sig nødsaget til at opsøge beskæftigelse for at overleve. Alskens handelsrejsende snor sig som slanger af karavaner gennem det bakkede landskab, og i mangel af bedre søger de fem eventyrlystne gøglere ansættelse hos et dusin pelsjægere.. Efter en mindre opvisning af deres kunnen bliver de hyret til at underholde de grove mænd der sælger de tykke bjørnepelse i vestens handelsmarkeder. Det er ikke verdens bedste tjans - betalingen er mad og en teltdug over hovedet.

En aften efter en lang rejse med druk, optræden og grove bemærkninger, er de handlende nået næsten halvvejs og fejrer ved bålet med hjemmebrygget spiritus og ulvejagt. Dog går der ikke længe efter den første ulv er pelset, og første tønde sprit er tømt, før nattens skygger lægger sig ildevarslende omkring karakvanen. Bålets flammer sprutter og kaster gnister mod den sortnende himmelhvælving og ulvenes hyl breder sig som nattens sang.

Døve af sprit og fulde af mad, praler hver og en pelsjæger om sine kampe med bjørne, ulve, ja selv mammutter. Halvdelen lugter langt væk af oppustede løgne og ønsketænkning. Ingen lægger mærke til mørkets tiltagende hyl. Ingen lægger mærke til skyggerne der løber i det svage lys uden for bålets sikre cirkel. Ingen lægger mærke til det. Før bæsterne er over dem, med frådende munde, glubske øjne, flænsende tænder og pelse plettet med blod springer de ind midt i lejren!

Næsten hver eneste pelsjæger får flået struben ud før de når at udråbe deres dødsskrig, få når at trække våben før deres ben bliver revet væk under dem og mængder af sølvpelsklædte ulve kaster sig frådende over dem. Natten bliver en blodig kamp for livet og flammerne ser blot knitrende og livligt på mens lig bliver revet itu i dets livgivende, varme skær. Vores såkaldte helte.. Gøglerne - jer - løber over hals og hale gennem det tiltagende mørke og stopper først da lyden af jeres bankende hjerter overdøver ulvenes hyl. Her starter den næste kamp. Kampen for overlevelse.

Løst over D&D 3.5, nogen af evnerne(skills)og muligvis dele af kampsystemet, forkundskab er rart men ikke nødvendigt.

Spelat på

Viking-Con 23 (2004)


Skicka in rättelser om den här sidan