Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Cold War Spy Story

System: Theatrix

Av

✏️Morten Lund

Beskrivning

Admiralty House
Intel Operations
Section Six
7. Marts 1988
23:15 GMT

Admiral Ward lænede sig tilbage i lænestolen og granskede indholdet af folderen endnu en gang. Han tog et sip af sin Islay Single Malt whiskey, der stod på sofabordet. Efter et par minutters overvejelse så han sin civile modpart, Sir Basil Haverbrook, Chef for MI5 dybt i øjnene;

"Jeg bryder mig stadig ikke om det, Basil. Den her operation er blevet sat sammen med alt for kort varsel.

Der er for meget der skal klappe perfekt. Og at de er fuldstændigt afhængige af en lokal agent vi ikke er 100 % sikre på, her heller ikke en god idé. Jeg må dog give dig ret i at den mulige gevinst rigeligt er risikoen værd.

Vi har akut brug for mere detaljerede oplysninger om russernes ubådsprogram, og hvor meget Toshiba–Kongsberg har skadet vores akustiske fordel."

Sir Basil nikkede sagligt ogbakkede på piben, mens Ward tog sig en tår til af whiskyen "Og selv om vores trofaste allierede på den anden side af Atlanten har en stor aktie i resultatet, så er det stadig en unødvendig komplikation at have deres agenter med på operationen. De har ikke været for heldige med deres seneste operationer. Helt personligt tror jeg de er ved at miste taget."

Sir Basil trak på skuldrene, en noget atypisk gestik fra hans side og satte hans tekop ned på bordet. Han stirrede Ward direkte i øjnene mens han stoppede sin pibe.

"Jeg troede vi var enige om at operationen var en nødvendighed, uanset at risikoen er større end vi bryder os om, netop fordi alternativet; at vi ikke gennemfører operationen, ikke er acceptabelt."

Ward var tydeligt ikke tilfreds Han krydsede armene og skulede mod Sir Basil. "Jeg er stadig ikke glad for at have MI5 blandet ind i min afdelings operationer, men hvis Downing Street 10 mener det er nødvendigt, så er jeg i sidste ende Hendes Majestæts ydmyge undersåt"

Sir Basil kvitterede med et skævt smil, rejste sig op og rakte hånden frem. Ward så et øjeblik ud som om han betænkte sig, men rakte så sin egen hånd frem.

Spelat på

Krikkit Con XII - Skandale (2004)


Skicka in rättelser om den här sidan