Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Godtfolk og kanaljer

Omslag till Godtfolk og kanaljer

System: Systemløst
Genre: Intrige
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Thomas Jakobsen

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (0,8 MB)
PDF Karaktärer [danska] (0,2 MB)
PDF Plotoversigt [danska] (0 MB)
PDF Brev til spillederen [danska] (0 MB)

Beskrivning

"Aldrig, aldrig siger jeg dig". Hendes stemme dirrer af ophidselse, hendes øjne optændt af selve helvedet flammer. Baron d'Guile børster smudset af sin skulder - det var kun med en håndsbreds afstand, at hun ramte ved siden af med vasen. Han smiler overlegent, spidser læberne som smager han på sine ord, og så lavt, at regnen mod ruderne næsten drukner hans stemme, lader han dem flyde over sine læber "min kære frøken, i morgen aften vil de rede deres familie fra skandalen og gå til alters som min brud". aronen bukker lavt, og vender sig mod døren. Som en strejftanke rammer ham, vender han rundt "de tror måske, at livet som min hustru er en skæbne værre en døden, men tro mig når jeg siger, at de intet kender til dødens smerte". Udenfor i regnen står en ensom skikkelse på balkonen, iklædt sin grønne kappe og den halvmaske, der har sået skræk blandt egnens adelige. En tåre blandes med regnen, og med ét glider skikkelsen i et med skyggerne.

Et slot nær Reims, det herrens år 1632. Efter en helt forfærdelig vinter, sidste sommers udbrud af den røde syge og de krigskatter borgerkrigen har medført, er den gode familie Bergemont på fallittens rand. Alt håb synes ude, da familien modtager en invitation til at tilbringe et par dage hos naboen Baron d'Guile, der for tiden gæstes af den magtfulde biskop af Reims og dennes protegé Philipe de Vendome. Hvis bare de husker at medbringe deres snilde, en smule vovemod og et hjerte på rette sted skal de nok klare den…
Den romantiske intrige foregår i en tid, hvor kongens musketerer har travlt med at forsvare dronningens ære, kardinalens garde forfølger Frankerrigets fjender og Kong Louis XIII selv ligger syg - mens kardinalen leder tropperne i borgerkrigen mod kongens lillebror hertugen af Orleans. Det er ikke helt det historiske Frankrig, men nærmere den verden vi så ofte har set på filmlærredet - blandet med en smule eventyr.

Spelat på

Claustrum Con IV (1999)


Skicka in rättelser om den här sidan