Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Danske Superhelte

System: Systemløst

Av

✏️Sean Geggie

Beskrivning

Der er noget galt i Danmark, og denne gang er har Dybbøl Mølle intet med sagen at gøre. Faktisk blev den revet ned i 2011 da der skulle bygges et Megamall på stedet.

Florerer i vort lille land og borte er de dage hvor vi kunne nøjes med at iagttage andre landes problemer i Nyhederne. Nu er det vores tur, siger man, our time is up! It had to happen! Alle de succesfulde lande har jo deres problemer, det er et fact of life!

Danmark er virkelig sat på verdenskortet, vi har fået opbygget state of the art knowhow der gør at vi nu rivaliserer selv den økonomiske gigant USA i international prestige. Endelig har de mange effektive kurser, bøger og attitude- ændrende terapi-sessions fået bugt med den satans Jantelov. Hvorfor ikke være de bedste? Det går sgu da fint for Amerikanerne!

De der siger at vores velstand ikke er fordelt ligeligt nok er da for langt ude. De der vil have os til at genindføre et latterligt socialt system fra det sidste årtusinde ved jo ikke hvad de snakker om.

De der påstår at vi har betalt for høj en pris for vore velstand er jo fuldstændig til grin! Men hvad kan man også forvente sig af en flok idioter i trikot og kappe?

Beskytter landet mod den voksende ondskab, seks helte med hver deres motivation og metode må slå sig sammen for at gøre en ende på volden og korruptionen, om det så må gøres én forbryder af gangen, seks helte er vort sidste håb.

Er bare om de om kan redde dagen og det ganske Danske land eller om det er too little, too late.

Spelat på

Krikkit Con XII - Skandale (2004)


Skicka in rättelser om den här sidan