Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Mød mig i mørket

System: LARP aka Kamp og Kage

Beskrivning

Fra tilmeldingsfolderen:

Kamp & Kage er det andre kalder Real Life Role-Playing, men odenseanerne skal bare være anderledes; derfor navnet Kamp & Kage.

Dette er ikke Spiltræfs svar på Fastavals Spil & Lær, men noget helt andet. Et spil hvor du render rundt i en skov...... midt om natten...... iført noget der ligner middelalderagtigt tøj...... og slår andre tåbelige personer i hovedet med et papsværd......!!! ? Spillet for Rollespillerne der går op i sin hobby.

Spillet som vil blive spillet natten til søndag, vil foregå i en mørk skov som ikke skal navngives her på nuværende tidspunkt. Der vil blive udvalgt et party (formentligt ved lodtrækning) som skal prøve på at gennemføre en mission, alt imens at alle andre deltagere, som ikke er medlem af partyet, skal prøve at forhindre dem i at gøre dette. - Ja det lyder da ikek så svært... ihvert fald ikek for dem som spiller imod partyet. (Det bliver vores opgave at afbalancere dette, så partyet har en teoretisk chance for at gennemføre missionen).


Fra kongresfolderen:

Vi må desværre gøre opmærksom på, at der er en aldersgrænse på 18 år til dette arrangement. Dette skyldes, at det er muligt at komme til skade, det er ikke særligt sandsynligt, men da chancen er der, kan vi ikke tage ansvaret for de tilmeldte. Dette medfører altså at:

AL KAMP OG KAGE AKTIVITET ER PÅ EGET ANSVAR.

Vi mødes i fællesspillerrummet omkring kl. 01.00, der vil alt blive forklaret mere indgående.

Spelat på

Spiltræf (1989)


Skicka in rättelser om den här sidan