Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Did the fittest survive?

System: Fuels Out

Av

✏️Søren Suhr Hansen
✏️Brian S. Merkel

Beskrivning

Spanish Eye åbner døren ind til garagen, der står en lille lyseblå VW boble. Afsted, sydpå, mod Mexico, væk fra det zombie hærgede USA.

5 km til grænsen. I bakspejlet dukker en stor eightteen wheeler tank truck op. Den kommer stadig nærmere og Spanish Eye gasser op, men han kan ikke lægge afsted til trucken. En af de intelligente zombier sidder bag retten og griner med hans smadrede ansigt. Med et drøn rammes boblen bagfra og den hopper 1 meter op i luften og bliver kastet fremad. Spanish Eye og den ramponerede boble nærmer sig broen over slugten før Mexico - 500 m. og han er i sikkerhed - boblen torpederes igen, glas og bildele flyver om ørerne på Spanish Eye. Lige før broen kommer trucken op på siden af boblen og begynder at skubbe den ud mod kanten.

Trucken sprænger i luften, da 2 sidewinder raketter fra den mexicanske kamp-helikopter åbner rammer den. Spanish Eye laver thumbs up til piloten, som svarer igen med hans front monterede gaitlin, som skyder resterne af boblen i brand.

Spanish Eye løber afsted mod grænse stationen. Mens helikopteren tager sig af en flok zombier der kommer kørende i en pickup. På grænse stationen er andre flygt-ninge samlet. En stank af død hænger i bygningerne.


En fortsættelse af Survivel of the fittest fra 2002, kom og lev din indre trucker ud igen, husk net undertrøje, solbriller og fedtet hår. 2 GM’ere og 12 spillere kæmper igen med og mod hinanden.

Spelat på

Chop Con - Killer Robots (2004)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan