Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Golden Scorpion

Omslag till Golden Scorpion

System: Spycraft D20
Genre: Action
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Thomas Jakobsen

Beskrivning

Republikken Tongo, Elfenskysten.

[100 sømil fra kysten]

Luksusyachten Shai al Hazari pløjer sig gennem bølgerne, mens den stenrige Sheik Ahdi Mahoud-Ahkbar så småt er ved at vågne efter endnu en lang nat med søsyge - som end ikke engang hans haremspiger har kunne aflede opmærksomheden fra. Mens han beklager sig over sin trængsler under rejsen og sin uduelige bror Hassan, glæder han sig til mødet med Dr. Togashi.

Den gamle japanske videnskabsmand har været eftersøgt for krigsforbrydelser siden Anden Verdenskrig, men har formået at holde sig uden for rækkevidde af myndighedernes arme. Nu sælger han ud af sin livseliksir til alverdens skruppelløse rigmænd, diktatorer og forbrydere. Bare de har råd til at betale 1 million dollars i guld. Og det er egentlig ikke så galt for udskyde alderdommen 15 år. I hvert fald ikke hvis man som Sheik Ahdi har tjent talrige formuer på salg af olie og våben, samt hvidvask af penge for terrororganisationer og hvid slavehandel.

Sheik Ahdi sender bud efter sin bror Hasan, og familiens sikkerhedschef Khalid al-Aboussa har begge udtrykt bekymring om rejsen til Tongo, hvor de rivaliserende stammer er ved at varme op til en ny borgerkrig i kampen om kontrollen med landets diamantminer.

Mens tjenere gør klar til at servere kaffe for de tre mænd, står vagterne på dækket og gaber af morgensolen. Ingen ombord på skibet ænser de skygger, der langsomt glider hen over skibet. Om 30 sekunder slipper den første UNSI agent sin paraglider, og sætter sine fødder på dækket. Så snart vagterne er sat ud af spillet, vil hun sammen med de andre agenter indtage broen. Om fire timer vil skibet ligge til ved kajen i Tongo, og agenterne vil have erstattet Sheik Ahdi og hans følge.

Spilpersonerne er seks agenter fra UNSI, FN's hemmelige efterretningstjeneste. Deres opgave er at opspore Dr. Togashi. Ikke for at anholde ham, men for at få adgang til hans kundeliste, der omfatter talrige af organisationens værste fjender.

Scenariet er ikke for spillere, der synes, det er for plat med ninja-babes, et talende hologram og en 150 år gammel gal videnskabsmand.

Spelat på

Viking-Con 23 (2004)

Länkar

Scenariets hjemmeside, hvorfra det kan downloades: http://www.trc.dk/thomas/spycraft/goldenscorpion/Skicka in rättelser om den här sidan