Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Den dag Franks nyre satte ud

System: Terningløst Hvor God Du Er?
Genre: Komedie
Deltagare: 6 spelare

Arrangerat av

Fastaval TV

Av

✏️Rasmus Ladefoged
✏️Kristian Nørgaard
📰Morten Fredberg-Holm

Beskrivning

Af Fastaval TV, featuring:
Ask Agger
Kristoffer Apollo
Frederik Berg Olsen
Mette Finderup
Morten Fredberg-Holm
Christine Gjørtz Dragsholm
Lars Kroll
Max Møller
Palle Schmidt
og Jacob Schmidt-Madsen

Knægten er væk, og løbet er kørt.

Vinden, der trækker fra stormagasinets skydedøre, blæser ligegyldige pust på skoene, der stimler sammen omkring mig. Asken fra det væltede bord ligner en efterrårssky, da den passerer mit ansigt. Manden i de sorte uniformsbukser står på en kapsel, men han er vist ligeglad.

Knægten er væk, og gulvet er hårdt.

»Okay, du gamle, så er det nok ... Jeg er ude, slut, prut, kaput, færdig, finito, den der er skredet. Nu bli’r det for alvor alvorligt. Kropsligt, korporligt!«

Smerten kaster skygger, men det er ikke smerten i kroppen, der fylder mit sind ... Hvor er han, knægten - Jørn? Han skulle hente sodavanner; bare løbe et smut op til cafeen. Han skulle vide, at han har min tillid. Men hvordan kan jeg regne med hans, når jeg ligger her? Jeg må op! Vise ham, at vi i fællesskab kan klare verden - at vi kan klare den svære tid, der kommer.

Knægten er væk, og livet er kort.

Mens du ligger på gulvet i stormagasinet og føler smerten af en krop, en sjæl, en verden, der i et sekund af kosmisk uretfærdighed bryder sammen, må du kæmpe for retten til dit liv, din retarderede søn - og for at overbevise samfundet om, at du i det hele taget har fortjent en chance...

Men det er altså svært at få opmærksomhed, når Mark Knopfler shopper pikant dameundertøj i forretningen, og når den eneste objektive person i nærheden har videnskabeligt bevis for, at han har verdens største lem.

Spelat på

Fastaval (2004)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan