Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Merlin's Quest

System: D&D 3rd Edition

Av

✏️Sune Gamby

Beskrivning

På en landevej kommer en ung mand gående, på vej ud for at finde sin fremtid. På et skib ude på et grønt hav er en matros på vej op i masten. Ved en lava flod tæt på en urolig vulkan skriger en ildpræst et glædens skrig fordi ildens gud har modtaget hans offer og givet ham adgang til den hellige magi. I en by med utroligt høje tårne kun oplyst af månens klare lys sidder en sortklædt mand på et tag og forsøger at lirke et vindue op.

Pludselig rammes de af en utrolig kvalme, deres syn begynder at forsvinde, deres ben bliver bløde og langsomt begynder de at falde, men de rammer ikke jorden. Alt bliver sort, og det føles som om at de falder og falder.

Langsomt vågner de i en behagelig lænestol, som sammen med andre lænestole danner en cirkel. I hver lænestol sidder en person som ser forvirret ud. En ældre herre går rundt i en ekstravagant kåbe og skænker en varm væske op til folk.

"Drik det mine venner, det hjælper på kvalmen." siger den ældre herre med ro i stemmen.
"Mit navn er Merlin og jeg har brug for jeres hjælp".

"Jeg har hidkaldt jer fordi jeg er fanget her i mit eget hjem. Jeg har brug for jer til at afværge en stor krise for menneskeheden. En ond magt vil overtage verden og styre menneskeheden ind i en mørk afgrund. Jeg har besluttet mig for at sætte en stopper for disse onde planer. Derfor vil jeg bede jer om at hente en bog til mig. Det er en af de ældste bøger af denne verden og den er skrevet af druiderne. Bogen hedder "Book of life".

Deltag i "Merlins quest" som hans håndlangere og I vil blive kastet rundt i tiden for at hente/stjæle/låne nogle af historiens mest omtalte genstande. Møde kendte personer før de er blevet kendte. Kom og se hvor Merlins første quest fører jer hen?

Spelat på

Viking-Con 22 (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan