Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

The Dommerters

System: Systemløst
Genre: Drama

Av

✏️Ulf Porup Thomasen

Beskrivning

Der var lang tid siden, at så fint brevpapir havde været i hendes hånd. Minderne om rigdom og luksus strømmede ind over hende, men ikke kun de lyse minder viste sig. Had og foragt fyldte hendes sind, og det løb hende koldt ned ad ryggen. Hendes nu rystende hænder åbnede konvolutten og foldede brevet op. Hun genkendte øjeblikkeligt skriften og lod modvilligt sine øjne løbe ned over brevet.

"Kære Elizabeth.

Det er nu adskillige år siden at du forlod hjemmets trygge rammer under nogle ømtålelige omstændigheder. Disse har din far og jeg lagt bag os, men vi er efterhånden begyndt at føle os noget ensomme og vi håber nu begge på at gense dig den første weekend i juni. Dine andre søskende er også inviteret til en stilfærdig tid i familiens skød med aktiviteter som cricket, ridning og diverse andre forlystelser.

Med de bedste hilsner

Alice Louise Dommerter
Thomas Silverton Dommerter"

Der var godt nok gået lang tid siden, hun havde set sine søskende, og det ville på sin måde også være rart, at se den gamle herregård igen. Men hvordan kunne hun bare lægge de mørke minder bag sig? Det måtte kunne lade sig gøre!

Spelat på

RusCon 11 - Kino (2002)
RusCon 12 - Tema (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan